ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ

 

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε πρώτα στην Ιταλία. Πρόβλημα βέβαια όταν ο κλάδος ξαφνικά έχει κεσάτια και οι εργαζόμενοι, πιο σωστά οι εργαζόμενες δεν σταυρώνουν πελάτη. Ούτε έναν την ημέρα. Πως, λοιπόν, θα τη βγάλουν οι πόρνες που κάνουν πεζοδρόμιο; Πάει στο στέκι της η εργάτρια του σεξ, να δουλέψει τίμια και να βγάλει το μεροκάματο, αλλά δεν υπάρχει ψυχή στο δρόμο. Ερημιά.

Ο κορονοίός τσάκισε την πορνεία. Ποιος τρελός να επιδιώξει σεξουαλική επαφή με άλλο άτομο, μάλιστα με ιερόδουλη; Παπά βλέπει στο δρόμο και κρατάει αποστάσεις όπως κάνει με κάθε άγνωστο, αλλά και γνωστό. Καμιά παρεξήγηση, λόγω κορονοϊού.

Δεν είναι μόνο οι 150.000 χιλιάδες πόρνες της Ιταλίας. Κόσμος είναι αυτός. Νούμερο μεγάλο. Γυναίκες χωρίς κομπόδεμα οι περισσότερες, ανίκανες να πληρώσουν ενοίκιο, φαγητό, άλλα βασικά έξοδα της καθημερινότητας. Τα ίδια στη Γαλλία, την Ισπανία, την Αγγλία, την Ολλανδία, σε κάθε χώρα.

Το πρόβλημα του προβλήματος για τις κυβερνήσεις διότι ένα ισχυρό ποσοστό από τα κορίτσια δούλευε παράνομα. Χωρίς χαρτιά. Άντε και εντάσσονται σε πρόγραμμα να τους κόψουν ''κοινωνικό επίδομα''. Με τις λαθραίες πόρνες πως φορμάρεται το μέτρο;


Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ... ΙΔΕΩΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ