ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η AEGEAN OIL

 
Έγινε έρευνα και 1800 κορυφαία στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών ψήφισαν και ανέδειξαν τις επιχειρήσεις εκείνες που ανταποκρίθηκαν στις προϋποθέσεις των MOST ADMIRED COMPANIES 2020 και που ξεχώρισαν σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία με κριτήρια την εταιρική υπευθυνότητα, καινοτομία, εξωστρέφεια και οικονομική υγεία. Η εν λόγω έρευνα πραγματοποιήθηκε από την μεγαλύτερη έρευνα εταιρικής φήμης, το FORTUNE σε συνεργασία με την KPMG.
 
Η ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ ΑΕ (AEGEAN OIL) για 5η συνεχή χρονιά αναδείχθηκε στην λίστα των πιο αξιοθαύμαστων Ελληνικών εταιρειών. Κατέλαβε την 6η θέση στην γενική κατάταξη και την πρώτη(!) θέση στον τομέα «ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ»,  μεταξύ των 370 μεγαλύτερων εταιρειών οι οποίες συμμετείχαν. 

Για την AEGEAN, η οποία βρίσκεται διαρκώς στην κορυφή της λίστας, η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική, και επιβραβεύει την μέχρι τώρα ανοδική και συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχειρηματική της πορεία, ενώ παράλληλα δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες δεσμεύσεις στην συνεχή προσπάθεια της για παροχή ποιοτικών και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η έρευνα MOST ADMIRED COMPANIES του 2020 αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία διότι  πραγματοποιήθηκε στη σκιά της πανδημίας Covid-19 όπου η ευαισθησία και η αλληλεγγύη που επέδειξε η επιχειρηματική κοινότητα διεύρυνε το κοινωνικό της αποτύπωμα απέναντι στον άνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο.

Η ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ με βαθιά κουλτούρα κοινωνικής προσφοράς, από την πρώτη στιγμή στήριξε το έργο του Εθνικού Συστήματος Υγείας στην μάχη κατά της πανδημίας και ήδη οι κινητές μονάδες υγείας (Κ.ΟΜ.Υ) του ΕΟΔΥ κινούνται με καύσιμα που χορηγεί η AEGEAΝ. Αμιγώς Ελληνική εταιρεία η AEGEAN με πανελλαδικό δίκτυο 700 πρατηρίων καυσίμων και με ετήσιο κύκλο εργασιών γύρω στο 1 δις. ευρώ, συνεισφέρει πολλαπλά και ουσιωδώς στην εθνική μας οικονομία.

Περίπου 400 εκατομμύρια ευρώ, (σχεδόν το ήμισυ από το συνολικό ποσό του κύκλου εργασιών της), καταβάλλεται ετησίως από την εταιρεία στα κρατικά ταμεία με κάθε μορφή φόρων και εισφορών, ενώ στα γραφεία και στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, καθώς και στα πρατήρια καυσίμων με το σήμα AEGEAN, απασχολούνται συνολικά 2.500 εργαζόμενοι.