ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

 
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αυτό το συμπαθέστατο παλληκάρι, είναι επαγγελματίας μπασκετμπωλίστας. Όχι ακριβώς, είναι σούπερσταρ στην εργασία του. Φιρμάρα. Γι' αυτό και μόνο γι' αυτό κάνει και μπίζνες, Συζητάει και αποδέχεται κάποιες από τις εμπορικές προτάσεις που του κάνουν. Καμιά σχέση με επιχειρηματία. Κακώς, λοιπόν, τον λένε και τον χαρακτηρίζουν επιχειρηματία.
Το ότι εκμεταλλεύεται την επικοινωνιακή δυναμική του ονόματος του, του brand Antetokounbo και κερδίζει λεφτά, αυτό δεν σημαίνει πως είναι επειχειρηματίας. Ούτε χρήματα επενδύει, ούτε διαθέτει ένα λεπτό του 24ώρου σε επιχειρηματικές σκέψεις και κινήσεις, Αν έκανε τέτοια ανοησία είναι σίγουρο πως πολύ σύντομα, για να μην πω επιτόπου θα σταματούσε να είναι Νο 1 στο ΝΒΑ. Θα τον έπειρνε η κατηφόρα.
Νόμος άγραφος και αδίστακτος. Ο Νο 1 στον τομέα του ασχολείται 25 ώρες το 24ώρο με το αντικείμενο του. Με οτιδήποτε άλλ να είναι ανοικτός, γιατί όχι, αλλά να διαχερίζονται τα νέα κόλπα άτομα της επιλογής του με ειδικότητα στα οικονομικά, στα τραπεζικά, στη διαφήμιση, στις δημόσιες σχέσεις κ.α.
Κερδίζει τα εκατομμύρια με την αξία του ο Αντετοκούνμπο. Πρόβλημα! Που να παρκάρει το χρήμα που συσσωεύεται; Το πρόβλημα. Και να το παγώσει δεν επιτρέπεται και ρίσκο να το εκμεταλλευτεί τοποθετώντας τα πακέτα εδώ κι εκεί. Όσο ''εύκολα'' τα κερδίζει η φίρμα από το μπάσκετ ή το τραγούδι, άλλο τόσο και πιο... εύκολα τα χάνει από κουτουρού μπουγάτσα επιλογές επένδυτικές.
Διαβαστε ακομα:

Η ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ