Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ... ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ;

 
Ζαλίζεται κανείς μ' αυτά που βγαίνουν στη δημόσιότητα σχετικά με τα ακίνητα και κινητά της προσωπικής περιουσίας του Γιώργου Τράγκα. Και ο κόσμος, αλλά και οι δημοσιογράφοι έχουν πάθει την πλάκα τους με το μέγεθος των χρημάτων που είχε κερδίσει ο μακαρίτης. Και το ερώτημα είναι πως δικαιολογείται η απόκτηση πολυτελών οικιών, σε... διψήφιο αριθμό στο εξωτερικόμ συνολικής αξίας, σε διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρώ.
Πιθανόν να είναι όλα νόμιμα. Και δηλωμένα. Γιατί, όχι; Πρόκειται ασφαλλώς για... θαύμα. Έστω κι αν ο Τράγκας δούλεψε πολλά χρόνια στο χώρο του τύπου και ήταν ακριβοπληρωμένος επαγγελματίας στη δουλειά του. Με το κοινό μυαλό παλι δεν κολλάει το πράμα. Είναι απίθανο να μάζεψε κανείς τόσα πολλά. Η περίπτωση Τράγκα είναι αληθινά μοναδική και περνάει στην Ιστορία.
''Υπολόγος'' δεν είναι ο Τράγκας, ακόμα κι αν ζούσε, για να εξηγήσει την τέχνη του πλουτίζειν αλλά και το πάθος του να... συλλεγει σπίτια- μπουτικ σε ονομαστές πόλεις της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών. Το κράτος είναι εκτεθειμένο απέμαντι στους πολίτες γιατί αρχισε να ψάχνεται μόνο μετά το θάνατο του Τράγκα. 
Μήπως η εφορία, αλλά και η κυβέρνηση του τάδε και του δείνα πρωθυπουργού ήξεραν τους πόρους του μακαρίτη κι έκαναν το κορόιδο; Μήπως, δηλαδή, οι κρατικοί μηχανισμοί έκαναν τα στραβά μάτια αν πράγματι κάτι δεν πάει καλά στον τρόπο απόκτησης της απίστευτης περιουσίας του Γιώργου Τράγκα.
Διαβαστε ακομα:

ΑΣ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΙΛΙΕΤΙΑ ΠΙΣΩ