ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΖΑΛΙΖΟΥΝ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ...

 
Το παιδί έχει μισθό 22 εκ. ευρώ το χρόνο, αλλά δεν του φτάνουν. Στην Ρεάλ θα υπογράψει να παίρνει 40 εκ. το χρόνο. Δεν είναι μόνο τα φράγκα. Όχι, όταν είσαι μόλις 23 χρονών, δεν τα βάζεις κάτω με αποκλειστικά κριτήρια τα πακέτα. Όχι, βέβαια, ο ίδιος, γαι πάρτη του αποφασίζει το επιτελείο του. Η ομάδα συνεργατών που ο ίδιος ή η οικογένεια του έχει επιλέξει.
Τα λεφτά είναι πολλά, μεγάλη μαλακία θα ήταν να διαχειριστεί ο ίδιος το παρόν και το αύριο στο επάγγελμα του.Με ποια προσόντα; Επειδή είναι καλός ποδοσφαιριστής; Αυτό είναι μείον, δεν είναι συν.
Πατέρας από το Καμερούν, μητέρα από την Αλγερία. Το παιδί, ο Κίλιαν Μπαπέ ή Εμπαπέ, διαλέγεις και παίρνεις, γεννήθηκε στο Παρίσι, πάει δανεικός από την Μονακό στην Παρί, η οποία αγοράζει τα δικαιώματα του το 2018. Η μετακίνηση του στην Ρεάλ είναι μια ολόκληρη ιστορία που αξίζει να γραφτεί βιβλίο. Άσε τα ψιλά που γράφουν τα ΜΜΕ.
Ο παικτάκος θα πάρει μια σαρανταρού με την υπογραφή στην βασίλισσα και κάθε χρόνο από 40 εκ. Πολλά λεφτά; Όχι, δεν είναι πολλα, αν λάβεις υπ' όψιν τους τζίρους σήμερα στο ποδόσφαιρο. Τα νούμερα ζαλίζουν αν τα συγκρίνεις με τα ποσά που έπαιζαν στο χώρο, πριν πέντε και δέκα χρόνια. Η μέρα με τη νύχτα. Τι θελω να πω;
Να μιλήσουμε χοντρά, περιληπτικά, Αν τα έσοδα της Ρεάλ ήταν τα μισά όσα σήμερα η προσφορά στον κύριο Μπαπέ θα ήταν κάτω από τα μισά χρήματα.
Διαβαστε ακομα:

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ Σ΄ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ