ΠΑΡΕΑ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...

 
Ο Γιώργος Τράγκας πέθανε πριν από έξι μήνες, αλλά τον... θυμήθηκαν μόλις τις τελευταίες μέρες. Είναι πια στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, όπως λέμε της μάχης. Έτσι είναι. Και τα ΜΜΕ δίνουν τη δική τους μάχη, κάνουν το δικό τους πόλεμο για την αλήθεια, για την κοινωνία, για τον λαό.
Η ιστορία Τράγκα είναι πλέον μυθιστορηματική. Κανείς δεν ξέρει ποιο είναι το επόμενο επεισόδιο, πολύ περισσότερο το τέλος. Ποιο τέλος! Δεν υπάρχει τέλος...Μας είναι αδιάφορο το τέλος. Αν η περιούσια του μακαρίτη είναι κάτω από εκατό ή πάνω από 150 εκατομμύρια. Αν το δημόσιο δικαιούται και πόσα.
Το έργο κόβει εισιτήρια. Το θέατρο γεμίζει στην πλατεία και στον εξώστη. Κάθε μέρα κάτι καινούργιο στη σκηνή. Στο τελευταίο επεισόδιο βάζουνε πρωταγωνίστρια τη χήρα. Ότι η σύζυγος του δημοσιογράφου ήξερε τι γινόταν, ότι κακώς διεκδικεί όσα διεκδικεί, αν διεκδικεί ό,τι είναι γραμμένο στο όνομα του Τράγκα. 
Το τι είναι νόμιμο, τι όχι, αν νομιμοποιούνται ή όχι, και πόσα από το κομπόδεμα του Τράγκα είναι μιά διάσταση του σήριαλ, που θα φάει όλο το καλοκαίρι. Αν ήταν ή όχι στο κόλπο η σύζυγος, το βάλανε στο κάδρο, και θα δουν αν πουλάει κι αυτό. Αν τραβάει το ενδιαφέρον.
Στο μεταξύ, η αγωνία έχει βαρέσει κόκκινο σε κάποιους οι οποίοι είχαν έτσι ή αλλοιώς νταραβέρια με τον Τράγκα. Μήπως - δικαίως και αδίκως- τους πάρει κι αυτούς η μπάλα, εκείνη που δεν έχει αέρα μέσα.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ