ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗ ΜΠΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ

 
Ένα εκατομμύριο την  εβδομάδα. Το είπε ο υπουργός τουρισμού, Κικίλιας στο όνομα. Ένα εκατομμύριο τουρίστες έρχονται κάθε εβδομάδα στην Ελλάδα. Δεν λέει ψέματα ο πολιτικός, όμως είναι μάλλον απαραίτητα να σπηκάρουμε δυο σύμφωνα με τα σχετικά φωνήεντα. Μόνο σύμφωνα θα δώσουμε την εντύπωση πως είμαστε απόγονοι βαρβάρων, κάποιων βόρειων.
Δεν είναι επιτυχία της κυβέρνησης, της σημερινής και των προηγούμενων, που το σύμπαν έχει πια ανακαλύψει την Ελλάδα το καλοκαίρι. Τα βράχια μας, τα νησιά μας, οι εκπληκτικές θάλασσες μας έχουν κάνει το θαύμα τους.
Ένα εκατομμύριο την εβδομάδα; Λίγο είναι! Πολύ λίγο! Οι Έλληνες, κράτος και κόσμος, να ετοιμάζονται για το μέλλον. Όπως σας βλέπω και με κοιτάτε. Κάθε χρόνο ο λογαριασμός θα ανεβαίνει. Σε λίγα καλοκαίρια το ένα εκατομμύριο κάθε επτά μέρες θα μας φαίνεται πολύ μικρό. 
Ήταν να μη μπει το νερό στο αυλάκι. Μπήκε; Το ρυάκι θα γίνει ποταμό και στη συνέχεια καταρράκτης. Κάποια πράγματα γίνονται μόνα τους. Αυτό που εσύ χρειάζεται είναι απλά να το προβλέπεις. Κι ανάλογα να παίρνεις τα μέτρα σου.
Διαβαστε ακομα:

ΚΙ ΟΛΟ ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΓΟΡΓΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ...