ΠΟΙΟΣ ΜΑΚΡΟΝ; Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΓΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΝΩ

 
Σταμάτα τον πόλεμο στην Ουκρανία λέει ο Εμανουέλ Μακρόν στον Πούτιν και ο Ρώσος, ευγενής παιδί, που έλεγε ο Τσιφόρος, δεν τον απάντησε αναλόγως. Ποιος είσαι εσύ, ρε, Μανωλάκη, που θα μου πεις τι να κάνω;
Λογικό. Δεν είπε ο Πούτιν στον πρόεδρο τη Γαλλίας να κάνει αυτό, να μην κάνει εκείνο. Ποιος είσαι, ρε, Μανώλη, ο Μακρόν είσαι, δεν είσαι ο Αρνώ.
Όταν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων και των διαπραγματεύσεων με τον Μπερνάρ Αρνώ ο Πούτιν έχει διαφορετική συμπεριφορά. Τον Αρνώ τον αντιμετωπίζει σχεδόν ως ίσο και όμοιο του. Έχει να κάνει με μεγιστάνα. Με επιχειρηματία, τον πλουσιότερο στην Ευρώπη. Μόνον;
Πάει αυτό! Ο Μπερνάρ Αρνώ από τις 6 η ώρα απόγευμα στις 14 Δεκεμβρίου είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Μιλάνε τα νούμερα. Τον έφαγε τον τρελάρα τον Έλον Μασκ. Ο Γάλλος έπιασε κορυφή. 
Γεννήθηκε Μάρτιο του 1949 ο Μπερνάρ Αρνώ και στον όμιλο του LMVH ανήκουν κολοσσοί, πολυεθνικές, brand που σαρώνουν επιχειρηματικά σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχει κανει δυο γάμους και πέντε παιδιά, τέσσερα αγόρια και μια κόρη. Η δεύτερη σύζυγος του, από το 1991, είναι Καναδέζα πιανίστρια.
Στη φώτο, ο Αρνώ με την γκομενάρα Σαρλίζ Θερόν, όταν η οσκαρική ηθοποιός είχε σχέση με τον Σων Πεν
Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥ ΜΕΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΑΠΕ