ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ!

 
Λυσάξανε με το κορίτσι. Το στήσανε στον τοίχο κι άρχισαν να την λιθοβολούν. Με πέτρες και με λόγια. Και γιατί, παρακαλώ; Τα πήρε. Δωροδοκήθηκε. Αυτή είναι η κατηγορία. Ντροπής πράγματα. 
Έστω ότι πράγματι τα βούτηξε η ευρωβουλευτίνα μας. Αντί να της πούνε Μπράβο και Λίγα άρπαξες, περιμέναμε από σένα να μας φέρεις περισσότερα πακέτα, όλοι οι πίτουρες παριστάνουν τους αρχάγγελους της ηθικής. Ντροπής πράγματα. 
 
Ακριβώς. Είναι ντροπή να τα βάζουν με κάποιον που διέπραξε εθνική υπηρεσία. Βρε, κοθώνια, που θα πήγαινε το μαύρο χρήμα που τσέπωσε η Καϊλή; Στην Ελλάδα! Και στο φινάλε από ποιους τα πήρε η κυρία; Από το Κατάρ. 
 
Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από συνάλλαγμα. Κάνει κρα για συνάλλαγμα. Μαύρο, άσπρο, μπλε, κόκκινο, πράσινο, ό,τι να 'ναι. Δεν κατάλαβα. Αν τηλεφωνούσε στον Μητσοτάκη η Καϊλή κι έλεγε Είμαι στο αεροδρόμιο με δέκα εκατομμύρια αδήλωτα, και θέλω να τα περάσω χωρίς έλεγχο, τι θα της έλεγε ο πρωθυπουργός; Δεν τα θέλουμε, είναι προϊόν εγκλήματος; Αν της ξηγιόταν έτσι ο Μητσοτάκης, τότε δεν κάνει καλά τη δουλειά του.
Διαβαστε ακομα:

ΖΟΥΓΚΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ