ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

 

Μαύρη επέτειος σήμερα για την Ελλάδα. Σα σήμερα στις 23 Ιανουαρίου, το 1996, υποβλήθηκε η υποψηφιότητα για τους ολυμπιακούς αγώνες του 2004. Αυτή η απόφαση, τελικά, για την Ελλάδα, από καταβολής της, ήταν το περισσότερο αυτοκτονικό εθνικό έγκλημα. Η απόλυτη καταστροφή.

Ήξερε η Ελλάδα τι έκανε; Όχι, βέβαια. Και μετά, Σεπτέμβριος 1997, πανηγύριζε όλη η Ελλάδα διότι πήρε τους αγώνες. Ήξεραν οι Έλληνες τι τους περίμενε; Όχι, βέβαια.

Φοβερό, ε; Να βάζεις την υπογραφή σου για να σου κόψουν το χέρι. Για να σου πιούνε το αίμα. Για να σε στείλουν στο μνημόνιο. Να σου αλλάξουν τα κατσαπουτσάλευρα. Τέτοια άγνοια κινδύνου. Τόση ασχετοσύνη.

 

Υποψηφιότητα το 1996, ανάληψη το 1997, διοργάνωση το 2004. Πόσο πήγε το μαλλί; ΑΓΝΩΣΤΟΝ!!! Δεν έχει κλείσει ο λογαριασμός. Η Ελλάδα, δηλαδή οι Έλληνες ΑΚΟΜΑ πληρώνουν τα κερατιάτικα των ολυμπιακών αγώνων. Ναι, ΑΚΟΜΑ.

Το ‘χω γράψει, να το επαναλάβω. Να το μάθουν και οι πέτρες, και τα άγρια χόρτα στους κάμπους. Το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο από καταβολής του ελληνικού κράτους συνέβη με τις αρπαχτές από τα λεφτά που ξοδευόντουσαν δήθεν για τους ολυμπιακούς αγώνες του 2004. Το ξέσκισμα. Του ξεσκίσματος το ξέσκισμα.

 

Δεν είμαι καθόλου υπερβολικός. Το ξέσκισμα, του ξεσκίσματος, ω ξέσκισμα. Δεν έχει ξαναγίνει στους αιώνες τέτοιο τσούρνεμα.

Διαβαστε ακομα:

ΕΥΕΓΕΡΤΗΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ