ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΗ ΦΙΡΜΑ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ

 
Ο Μπενζεμά τράβηξε για την Τζέντα. Να μείνει στην Ρεάλ; Οι πετρελαιάδες δίνουν πολλά, γιατί να χάσει το τραίνο; Ο παίκταρος έχει καβαλήσει προ πολλού τα 35, περπατάει στα 36 και το κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας τα σπρώχνει χοντρά για πάρτη του Γάλλου.
 
Λέμε Γάλλου, αφού μεγάλωσε στη Γαλλία, φόρεσε και 97 φορές την τρικολόρ, αλλά το παιδί είναι Αλγερινός. Γιος Αλγερινών, και τον γιο του, από την δεύτερη σύζυγο του, μια μοντέλα, τον λέει Ιμπραήμ. Γάλλος αλλά δεν άλλαξε και τη θρησκεία του.
 
Έτσι που λες. Το χρήμα είναι υπεράνω ομάδων και πατρίδων. Ο παίκτης, ο κάθε παίκτης παίζει για τα φράγκα, ιδιαίτερα μετά από κάποια ηλικία. Δεν παίζει για τη... φανέλα, ούτε για την εξέδρα. Στην Ρεάλ τα είδε όλα από το 2009. Πρωταθλήματα, κύπελλα και διακρίσεις στην Ευρώπη. Τι άλλο να του δώσει η πιο αναγνωρίσιμη ομάδα στον πλανήτη και η πιο πλούσια; Περισσότερα χρήματα δεν μπορεί απ' όσα μια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Ας μην είναι πρωτευουσιάνικη, σαν και την Αλ Ιτιχάντ της Τζέντας, πόλης 4 εκ. κατοίκων,
 
Ο Καρίμ Μπενζεμά, χρυσή μπάλα το 2022, φόρεσε 657 φορές τη φανέλα της βασίλισσας και πέτυχε 353 γκολ. Πόσες φορές θα σκοράρει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας; Ποιος ασχολείται! Τη φίρμα του αγόρασαν οι πετρελαιάδες, όχι την ποδοσφαιρική του αξία. 

Διαβαστε ακομα:

 

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ!