ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΔΕΝ... ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ

 
Τέτοιο κυνηγητό στα νυχτερινά μαγαζιά δεν έχει ξαναγίνει. Από το υπουργείο οικονομικών τα δίνουν όλα, μην τους ξεφύγει ούτε ένα ποτό χωρίς απόδειξη, ούτε μια ξαπλώστρα σε παραλία. Γιατί, όπως λένε από τη γραμματεία της Δημόσιας Περιουσίας, παίζει πολύ αυθαιρεσία στη Μύκονο, γίνονται παραβάσεις στον αιγιαλό. Και, τέλος πάντων, πρέπει να προστατευθεί η κοινοχρηστία ακόμα και στην Ψαρού της Μυκόνου.

Παραμύθια. Αν το κράτος ενδιαφερόταν για κάτι… άλλο εκτός από να μαζεύει νταηλίκι χρήματα, θα είχε τσακίσει την “προστασία” της… νυχτερινής ζωής. Αυτό δεν έγινε ούτε και με την κυβέρνηση της “αριστεράς”, τίποτα δεν άλλαξε και σ’ αυτόν τον τομέα. Οι μπράβοι και τα αφεντικά τους συνεχίζουν κανονικά την επικυριαρχία τους. Επιβάλλουν το δικό τους νόμο.

Υπάρχει, βέβαια, και η άλλη... αλήθεια, ότι μαγαζί που κόβει αποδείξεις σε κάθε είσπραξη, είναι σα να θέλει να βαρέσει διάλυση. Να κατεβάσει ρολά. Και η κυβέρνηση παίζει το δικό της θέατρο βάζοντας στο σημάδι τα beach-bar restaurant της Μυκόνου. Ό,τι αρπάξουν.
Διαβαστε ακομα:

ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ...