ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

 
Ένα μικρό σύμπαν κάργα στα νούμερα, σε αριθμούς και λογαριασμούς, θα συναντήσει ο επισκέπτης στα γραφεία του ακατάβλητου Τζωρζ Σόρος, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Και με τις οθόνες της σύγχρονης τεχνολογίας πλέον ο άνθρωπος παίζει στα δάκτυλα τα περισσότερα -από κάθε άλλον στη γη- χρήματα, παρακολουθεί σχεδόν τα πάντα. Όλα όσα χρειάζεται για να κάνει το παιχνίδι του.

Ουγγρικής καταγωγής Αμερικάνος ο 93χρονος Εβραίος Σόρος (στη φώτο με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό Ζάεφ, τον γνωστό από τη Συμφωνία των Πρεσπών), είναι μακράν ο Νο 1 ένοχος πρωταγωνιστής σε παγκόσμιες βρωμοδουλειές. Στοχοποιημένος από όλες τις θεωρίες συνωμοσίας στον πλανήτη τα τελευταία χρόνια. Στη φώτο με τον Σκοπιανό πρώην πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, συναγωνιστή του επίσης πρώην Αλέξη Τσίπρα, στην υπόθεση της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Ο Σόρος γεννήθηκε σα σήμερα στις 12 Αυγούστου, το 1930, ανοικτά οπαδός του δημοκρατικού κόμματος, θα εκλέξει και τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ στις προσεχείς εκλογές. Ο Σόρος άνοιξε τις πόρτες της Ευρώπης στους μετανάστες. Έχει σκοτεινές επαφές με τους τζιχαντιστές. Με τους βαρώνους  των καρτέλ ναρκωτικών. 

Ο Πάνος Καμμένος μετά την παραίτηση του από την κυβέρνηση δήλωσε ότι ο Σόρος είναι χρηματοδότης του Σύριζα, όπως του είπε ο συνάδελφος υπουργός των εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. 
 
Πόσα έχουν βάση απ' αυτά καταμαρτυρούν στον σκοτεινό Τζωρζ Σόρος, ο οποίος στα 83 παντρεύτηκε για τρίτη φορά γυναίκα με τα μισά του χρόνια; Η αλήθεια είναι πως ο πλουσιώτερος άνθρωπος στον κόσμο εκπροσωπεί συμφέροντα, παράγει χρήμα με το χρήμα και το σπορ όχι μόνο το κατέχει, αλλά αυτό, το παιχνίδι με τα φράγκα τον κρατάει στη ζωή.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ