ΤΑ ΝΤΟΛΑΡΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

 
Ο Ουίλυ Έρνανγκόμεθ της Μπαρτσελώνα (φώτο), ο 29χρονος Ισπανός σέντερ, αδελφός του από φέτος στον Παναθηναϊκό Χουάντσο, είναι ο ακριβότερος μπασκετμπωλίστας στην  Ευρώπη. Απ΄ όσους φοράνε φανέλα ευρωπαϊκής ομάδας, για να είμαστε ακριβείς και συγκεκριμένοι. Κάθε χρόνο ο Γκιγιέρμο - Ουίλυ κάνει παντελόνι 4,5 εκατομμύρια δολάρια, βέβαια. Στο μπάσκετ μιλάνε με δολάρια διότι η αφρόκρεμα του παιχνιδιού λογαριάζει τη μπίζνα με ντόλαρς.
Μην ακούτε ό,τι κυκλοφορεί. Για να παίζουν οι υψηλοί μισθοί, σημαίνει ότι υπάρχουν και τα ανάλογα έσοδα. Εντάξει, στην ιδιοκτησία αρκετών ομάδων κυκλοφορούν λεφτάδες και δεν περιμένουν να κονομήσοουν από το όποιο οικονομικό νταραβέρι στο μπάσκετ. Όχι, όμως, ότι μπλέκονται με μια ομάδα με τη σιγουράτζα να χάνουν κάθε χρόνο 
Ο Σλούκας από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό έχει εξασφαλίσει συμβόλαιο τριών εκ. δολαρίων κάθε σαιζόν έως το 2026. Είναι πέμπτος στη σχετική λίστα ο Κώστας Σλούκας. Δεύτερος με 4 εκ. ο Αμερικάνος Σαίην Λάρκιν της Αναντολού Εφές. Τρίτος με 3,3  εκ. ο Μαυροβούνιος Νίκολα Μίροτιτς της Αρμάνι Μιλάνο. Τέταρτος με 3,1 εκ. ο από το Πράσινο Ακρωτήρι Βάλτερ Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης.
Διαβαστε ακομα:

ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΥΠΑ;ΡΧΟΥΝ ΟΙ... ΠΛΟΥΣΙΟΙ