ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ

 
Ούτε η μια στις δέκα δεν εξελίχθηκε μεγάλη επιχειρηματίας μόνη της. Είναι μεν αυτοδημιούργητες, αλλά συνήθως πίσω από το θαύμα κρύβεται άνδρας. Ο σύζυγος. Αυτό είναι το συμπέρασμα της έρευνας σχετικά με τις κυρίες που είναι δισεκατομμυριούχες στην Αμερική. Ξεκίνησαν από το μηδέν, από το μείον μηδέν, με τον επίσης άφραγκο σύζυγο, και μαζί, άντρας και γυναίκα, έπιασαν ουρανό. Τα εκατομμύρια τρέχουν και δεν προλαβαίνουν να τα μετράνε. Μόνες! Ο σύζυγος έχει πεθάνει, η κυρία συνεχίζει τις μπίζνες και μεγαλουργεί.
Τις βλέπεις και δεν τις πιάνει το μάτι τους. Είναι απίστευτα πλούσιες, αλλά μοιάζουν με νοικοκυρές, γυναίκες της διπλανής πόρτας, που λένε. Αν, όμως, τις προσέξεις, τότε... τρομάζεις! Το μέσα τους βράζει, καίει, είναι διαρκώς σε πυρετό. Μία είναι ιδιοκτήτρια φορτηγών, άλλη διευθύνει κολοσσούς λογισμικού, μια τρίτη έχει δημιουργήσει αλυσίδα εστιατορίων 'η βενζινάδικων. Η κορυφαία αυτοδημιούργητη Αμερικάνα, στο όνομα    
Diane Marie Hendricks (φώτο), 76χρονη, χήρα κι αυτή, ήταν μητέρα δυο παιδιών στα 22 της και από κουνελάκι του Playboy, με τον σύζυγο της, πεθαμένος αυτός από το 2007, διευθύνει σήμερα μια αυτοκρατορία επιχειρήσεων.
 
Όλα ξεκίνησαν για την Νταϊάν Χέντρικς και τον εργολάβο σύζυγο της όταν έβαλαν μπροστά μια μπίζνα να πουλάνε οικοδομικά υλικά. Μετά η κυρία έγινε μεσίτρια, να πουλάει σπίτια, και σήμερα εκτός όλων των άλλων είναι και παραγωγός κινηματογραφικών ταινιών. 
Με μια κουβέντα. Αυτές οι γυναίκες δεν είχαν στο μυαλό τους τίποτα άλλο πέρα από την προσωπική τους επιτυχία. Ούτε σεξ, ούτε διασημότητα, ούτε οικογένεια, ούτε και χρήμα. Αυτό, το μάνευ έρχεται μόνο του. Κανένας λεφτάς δεν κυνηγάει το χρήμα.
Διαβαστε ακομα:

ΜΙΑ ΚΛΕΨΙΑ... ΚΑΘΕΣΤΩΣ