ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

 

Τα ναρκωτικά έχουν λεφτά. Πολλά λεφτά. Αντιληπτό. Και γνωστό. Τα φράγκα της ζωής του βγάζει όποιος αποφασίσει να μπλεχτεί με το εμπόριο ή τη μεταφορά της σκόνης. Απαραίτητο, όμως, να σημειωθεί ότι υπήρξαν εφοπλιστές που στάθηκαν μακριά από τέτοιες βρωμοδουλειές. Απέκλεισαν κάθε περίπτωση να μπλέξουν. Κι όχι μόνο. Ευχόντουσαν οι «συνάδελφοι» πλοιοκτήτες που κουβαλάνε με τα παπόρια τους το λευκό θάνατο να φουντάρανε. Να πνιγόντουσαν όλοι πακέτο. Τα ναρκωτικά, τα καράβια, μαζί καπετάνιοι και εφοπλιστές τους.

Βέβαια, να το πούμε κι αυτό, συμβαίνει ένα παπόρι να μεταφέρει, μάλιστα και σε μεγάλες ποσότητες την άσπρη και το αφεντικό, ο εφοπλιστής να μη ξέρει τίποτα. Σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις να μην έχει πάρει πρέφα και ο καπετάνιος.

Κοινό μυστικό ότι κάποιοι Έλληνες εφοπλιστές πήραν τα τρελά λεφτά από ναρκωτικά. Μερικοί σε κάποια φάση τα σταμάτησαν. Είναι και το άλλο ζόρι. Το πλύσιμο στα μαύρα πακέτα από τη λευκή πραμάτεια..

Ύποπτος ο εφοπλιστής όταν σκορπάει το χρήμα. Γνωστό κι αυτό. Τα εύκολα λεφτά, τα αδούλευτα, δεν τα υπολογίζει κάποιος όπως όσα κερδίζονται νόμιμα. Όπως από την άλλη, το πράμα βρωμάει όταν κάνουν τσακωτό άφραγκο εφοπλιστή. Να τον ψάξουν και να μην του βρουν μία. Επόμενο όταν αυτός είναι απλά ''μπροστινός'' και οι υποψίες στρέφονται στον από ''πίσω''.

Διαβαστε ακομα:

ΑΒΑΣΤΑΚΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... ΛΑΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ