ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ

 
Το θυμάμαι σα σήμερα. Είμαι στο αεροπλάνο, λίγα μόλις μέτρα, ούτε εκατό, πριν την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, και βλέπω ένα μικρό σκάφος να απογειώνεται και…, πριν σηκωθεί για τα καλά, τσακίζεται. Έτσι σκοτώθηκε ο γιος του Αριστοτέλη Ωνάση, ο Αλέξανδρος σα σήμερα, στις 23 Ιανουαρίου, το 1973. Έζησα με τα μάτια μου το σκηνικό στο αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Ερχόμουν από τα Γιάννενα από το μέγα ντέρμπυ ΠΑΣ -Αναγέννηση Άρτας, για το κύπελλο Ελλάδος. Διαιτητής ο μακαρίτης Λέλος Βαμβακόπουλος. Αποτέλεσμα 4-0 υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα. Τίγκα το γήπεδο. Άλλες εποχές εκείνες. Ακόμα δεν ήξερε τι είναι η Α’ εθνική ο Άγιαξ της Ηπείρου.

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφισβήτηση ότι ο Αλέξανδρος Ωνάσης δολοφονήθηκε. Ότι είχε γίνει «επέμβαση» στις μηχανές του σκάφους για να «προδώσει» τον πιλότο. Μαζί με τον γιο ''δολοφόνησαν'' και τον ίδιον τον πατέρα, τον Αριστοτέλη (15 Ιανουαρίου 1906 - 15 Μαρτίου 1975).

Ασφαλώς ποτέ δεν το δήλωσε ο πατέρας, ο μέγας Ωνάσης, ότι έστησαν τον γιο μου, για να με τιμωρήσουν. Το ήξερε ότι αυτό έγινε.
Διαβαστε ακομα:

ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ