ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΤΟΝ ΙΒΑΝ

 
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης έχει βάλει στην άκρη ένα χοντρό πακέτο για πάρτη της ομάδας, Ό,τι, δηλαδή, γίνει - αναμενόμενο και... απρόβλεπτο - ο ΠΑΟΚ οικονομικά να είναι εξασφαλισμένος. Αυτά χωρίς λόγια πολλά, σύμφωνα με γιωταχί πληροφορίες μου.
 
Ο πόλεμος στην Ουκρανία. Αυτό είναι το αγγούρι. Ο Ιβάν, βέβαια, είναι με την Ρωσία. Με την πατρίδα του. Με τα συμφέροντα του. Εδώ, όμως, γίνεται πόλεμος! Τι πάει να πει αυτό; Θα πει ότι είσαι μ' αυτή ή την άλλη πλευρά. Μην κοροίδευόμαστε. Αυτά περί ουδετερότητας δεν περνάνε. 
 
Η Ουκρανία και ό,τι παίζει από πίσω της έχει κατασχέσει περιουσιακά στοιχεία του Σαββίδη.''Νόμιμα''. Μα απόφαση δικαστική. Όχι μόνο σε βάρος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, αλλά κι άλλων μεγαλοεπειχειρηματιών με δραστηριότητα στην Ουκρανία, οι οποίοι θεωρούνται πως ανήκουν στο ''μπλοκ στήριξης του Πούτιν''. 
 
Τι να κάνει ο Ιβαν; Στα ίσα έχουν βάλει χέρι στις εταιρείες του. Να ισχυριστεί ότι δεν έχω σχέση, όλα είναι ιδιοκτησίας της Κυριακής Σαββίδη, της συζύγου του Ιβάν; Έφεση έχει κάνει ο Σαββίδης, αλλά μη λησμονούμε ότι ακόμα κρατάει ο κωλοπολέμος.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ