ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΞΕΛΟΓΙΑΣΤΡΑ

 
Να σου πω ποιο είναι το πρώτο μάθημα, για να αποπλανήσει το κορίτσι το αφεντικό της. Ποιο κολέγιο, ποιο μάθημα, ποιο κορίτσι; Στην επιχείρηση αποπλάνησης ο ''επιτιθέμενος'' ή ''επιτιθέμενη'' χρειάζεται πρώτα να γνωρίζουν πως σκέπτεται ο στόχος. Τι είναι αυτό που περισσότερο από κάθε τι άλλο του λείπει, και δεν το βρίσκει στην σύζυγό του. Απ' εκεί ξεκινάει η αποπλάνηση.
Ο στόχος είναι πλούσιος. Άνθρωπος του χρήματος. Επιχειρηματίας, εισοδηματίας, πρίγκηπας, βασιλιάς. Ο κάποιος. Δεν έχει ανάγκη τίποτα. Ό, τι θέλει το αγοράζει. Εκτός από ένα. Ποιο; Ό,τι μπορεί να του προσφέρει μια γυναίκα. Ας είναι η υπηρέτριά του, η υπάλληλός του, μια άσημη που την ξέρει μονάχα η θεία της.
Κολέγιο στην Αγγλία με 130 χρόνια Ιστορία εκπαιδεύει κοπέλλες, υποψήφιες να δουλέψουν ως νταντάδες, γκουβερνάντες, δασκάλες παιδιών σε σπίτια ισχυρών οικονομικά και κοινωνικά οικογενειών. Τι σύμπτωση! Πολλές από τις απόφοιτες του εν λόγω κολεγίου παντρεύονται το αφεντικό τους με διπλάσια και τριπλάσια ηλικία, αφού πρώτα αυτός χωρίσει την γυναίκα του.
Δεν το λένε ότι στο κολέγιο μαθαίνουν στα κορίτσια πως να ξελογιάζουν τον κύριό τους. Λένε ότι προετοιμάζουν τις φοιτήτριες ώστε να είναι σε θέση να σταθούν στα μεγάλα σπίτια.
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΤΟΝ ΙΒΑΝ