ΣΤΟ ΣΕΞ ΕΠΑΝΩ ΠΕΣ ΤΗΝ ... ΤΣΟΥΛΑ , ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ!

 

Μια γυναίκα θα σου πει ότι δεν υπάρχει σεξ στο αμίλητο. Αλλοίμονο. Δεν γίνεται δουλειά μονάχα με το κούνημα, το πήγαινε-έλα. Εκτός από τα φιλιά και τα χάδια, στο παιχνίδι μέσα είναι και τα λόγια. Ακόμα κι αυτά που βγάζει ο στόμας του άντρα όταν βρίζει πεζοδρομιακά.

Αυτή είναι η μια πλευρά, όχι βέβαια ο κανόνας. Υπάρχουν γυναίκες που ούτε καν θα ήθελαν να ακούσουν βρώμικα λόγια, προστυχόλογα, τις στιγμές εκείνες που σφυρίζει το τραινάκι μέσα στο τούνελ και με τα κλειστά μάτια τους μέσα στο σκοτάδι βλέπουν το φως του παραδείσου.

Οι σεξολόγοι και οι σχετικοί με το γμήσι ειδικοί επιστήμονες το ‘χουν μελετήσει το θέμα κι όλοι συμφωνούν, ότι στο κρεβάτι είναι επιτρεπτή η χρήση και απαγορευμένων λέξεων από τον άνδρα, γιατί όχι και από την γυναίκα. Καλά, πολύ καλά τα γλυκά, τα τρυφερά λόγια, τα ολότελα ρομαντικά, αλλά απαραίτητα είναι και τα εντελώς εκτός σαβουάρ βιβρ, εκείνα που τα λες χυδαία.

Γουστάρει να τα ακούσει η κυρία; Ρίχτα βρώμικα, κύριε. Ποτέ δεν λες «όχι» στο σεξουαλικό ντόπινγκ. Όπως κι ένας άνδρας φτιάχνεται όταν η άλλη απελευθερωθεί και σαν πόρνη του χειρώτερου μπουρδέλου εκφράζει τον πόθο της.

Αφροδισιακό, λοιπόν, το βρωμόστομα, ίσως πολύ πιο δυνατό από την αισθησιακή καθωσπρέπει και ψιθυριστή ερωτολόγα φωνή στο αυτί του ερωτικού συντρόφου. Είπαμε, όμως. Δεν ισχύει για όλους. Μια γυναίκα, για παράδειγμα, χωρίς προηγούμενη σχετική εμπειρία, πιθανόν να κομπλάρει όταν λίγο πριν τον οργασμό, την αποκαλεί ο άλλος π.χ. «αλήτρα μου», «Λολίτα μου», «πουτανόσογο», «ξετσίπωτη», «πουτανομάγκαλο», για να περιοριστούμε σε κάποια «αθώα» της υψηλής θερμικής σεξουαλικής ηδονής.

Το ρισκάρεις; Να της πεις ''Ναι, ναι, έτσι σε θέλω, τσούλα, μόνο για πάρτη μου...''. Κάποιες θα αισθανθούν προσβεβλημένες, θα ξενερώσουν. Μήπως όταν ακούσει να την αποκαλείς ''βρώμα'', ''τσουλί'', να αισθανθεί εκείνη τη στιγμή ότι ένας ξένος τις βιάζει. Κάποιες άλλες θα το γουστάρουν, ψυχολογικά θα νοιώσουν πιο κοντά με τον επιβήτορα.

Παίζει ρόλο και η μαστοριά του άντρα ή της γυναίκας όταν έχουν την ανάγκη να ανταλλάξουν προστυχόλογα την ώρα της συνεύρεσης. Να αρχίσει να «τα λέει» με τρόπο που να μη θίγει την, τον σύντροφό του. Και παράλληλα να τον, την προσκαλεί στο γήπεδο της απαγορευμένης λεκτικής ανταλλαγής. Επειδή και το πιο άσεμνο είναι ένα κομμάτι εκείνου του παιχνιδιού όταν μπλέκονται δύο κορμιά γυμνά.

 

Διαβάστε ακόμα:

Το καλύτερο φάρμακο, το στοματικό σεξ!