ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

 

Γνωστός άνθρωπος της νύχτας ο Βασίλης Στεφανάκος, που βρίσκεται χρόνια στη φυλακή σαν ηγετικό μέλος συνδικάτου του εγκλήματος. Είναι επίσης γνωστό ότι ο Στεφανάκος, άτομο με κώδικα, κατά καιρούς δίνει συνεντεύξεις  και είναι ομιλητικότατος. Για όλα τα θέματα. Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα.

«Είναι φίλος μου ο Χριστόδουλος Ξηρός και εύχομαι να ζήσει πολλά χρόνια» δήλωσε σε εφημερίδα ο αποκαλούμενος «βαρώνος της νύχτας» Βασίλης Στεφανάκος.

Και για τους χρυσαυγίτες, Μιχαλολιάκους και σια, ο 53χρονος Στεφανάκος λέει: «Μαϊμούδες αυτοί της Χρυσής Αυγής, ψάχνουν γνωστούς τους στη φυλακή για να μην τους διακορεύσουν. Όταν είναι έξω δέκα-δέκα βαράνε έναν μετανάστη κι αν συναντήσουν κάποιον μετανάστη στη φυλακή σκύβουν το κεφάλι από φόβο...».

Να σου πω κι εγώ το σχόλιο μου. Ακαδημαϊκά. Αν κάποιος, ο οποιοσδήποτε, πει ένα καλό λόγο για δεξιό χάνει ακροατήριο. Αντίθετα, κερδίζει πόντους ο καλός λόγος για αριστερό. Το ίδιο αν η κουβέντα αφορά ακροαριστερό, ακροδεξιό.

Αλήθεια οι αριστεροί νοιώθουν καλά όταν ένας άνθρωπος που έχει προβλήματα με το νόμο, όπως ο Στεφανάκος, δηλώνει ότι ψηφίζει αριστερά;

Διαβάστε ακόμα:

Ο Φιλιππίδης έμπλεξε σε σενάριο κινηματογραφικό