ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ

 

Αυτή τη μαλακία δεν την κατάλαβα ποτέ. Να τον λες τον άλλονα “ρατσιστή”. Ότι έχει “ρατσιστική συμπεριφορά”. Να με κατηγορείς, δηλαδή, για κάτι που δεν είμαι. Άσε ότι με ισοπεδώνεις σαν άνθρωπο, με πακετάρεις σε μία κόλλα χαρτί.

Τα βάζω π.χ. μ' έναν λαθρομετανάστη και μου λες ότι είμαι ρατσιστής. Γιατί δεν με επαινείς που είμαι υπέρ της νομιμότητας;

Σηκώθηκε ένα πανό στο ματς Μπάγερν-Άρσεναλ 1-1, ότι οι παίκτες της αγγλικής ομάδας είναι gay, ότι ο τουρκικής καταγωγής Γερμανός και διεθνής Οζίλ της Άρσεναλ είναι gay. Και σου λέει η UEFA ότι αυτή είναι ρατσιστική απρέπεια.

Γιατί ρατσιστική συμπεριφορά κι όχι αντιαισθητική; Αντιαθλητική. Υβριστική. Απρεπής. Πραγματικά είμαι υπέρ της ράτσας. Όλοι οι άνθρωποι να είναι διαφορετική ράτσα. Να μη χάσει κανείς τη ράτσα του.

Να μη νοιώθει κανείς κομπλεξικά και ενοχικά και προσβλητικά επειδή είναι Τούρκος, Άγγλος, Γερμανός, ομοφυλόφιλος, ετεροφυλόφιλος, ποδοσφαιριστής, κομμωτής, χορευτής, οτιδήποτε. Να μην έχει πρόβλημα επειδή κάποιοι μαλάκες τον κοροϊδεύουν γι' αυτό που είναι.

Διαβάστε ακόμα:

Το internet ανοίγει τις πύλες της κολάσεως