ΔΕΝ ΛΕΕΙ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕΞ Ο ΩΛΑΝΤ

 

Ο Ωλάντ, ο πρόεδρος της Γαλλίας, γαμίκος ο τύπος, όσο κι αν δεν τον πιάνει το μάτι σου, χώρισε την γκόμενά του, την επίσημη αγαπημένη του, και τα έφτιαξε με μια άλλη. Εσένα τι σ' ενδιαφέρει; Γιατί παράτησε την άλλη, γιατί την κεράτωνε πρώτα, γιατί ζευγάρωσε πάλι με μια επώνυμη. Ρωτάω, τι σ' ενδιαφέρει εσένα.

Η κυρία Σοφί Μαρσώ, πασίγνωστη ηθοποιός, όχι μονάχα από τις ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε, χαρακτήρισε “κόπανο” τον πρόεδρο της Γαλλίας. Επειδή δεν φέρεται έτσι ένας σωστός άνδρας, όπως ξηγήθηκε ο Φρανσουά Ωλάντ στην κυρία Βαλερί Τριερβελέρ.

Φοβερό. Έχεις γνώμη. Κράτα την για πάρτη σου. Έστω συζήτησέ την με την παρέα σου. Γιατί τη δημοσιοποιείς. Χωρίς να σε ρωτήσουν, μάλιστα. Το θεωρώ νοσηρό.

Ο κόπανος Ωλάντ για ενάμισυ χρόνο απατούσε την κυρία Τριερβελέρ. Την ξευτύλισε την γυναίκα, ντροπή του του μαλάκα. Αυτά είπε η ηθοποιός. Φοβερά πράγματα. Πρόσεξε. Δεν τον κρίνει τον Ωλάντ σαν πολιτικό, ότι ένας αρχηγός κόμματος, κράτους δεν πρέπει να έχει τέτοια συμπεριφορά. Τον σχολιάζει σαν άνδρα.

Και μπαίνει στο παιχνίδι τώρα που γυρίζει η Κατρίν Ντενέβ, η γνωστή ηθοποιός: “Τι πράγματα είναι αυτά που λέει η Μαρσώ; Ντροπή. Δεν μιλάνε έτσι για τον πρόεδρο της Γαλλίας. Απαιτεί σεβασμό η θεσμική του ιδιότητα...”.

Δεν μου λέτε, κυρίες μου. Τον άλλονα τον ρωτήσατε τι θέλει. Αυτόν που έχει στα σκέλια του ο Ωλάντ, μήπως βαρέθηκε την κυρία Τριερβελέρ και δροσίζεται καλύτερα με την νέα σύντροφο, συνάδελφο της Μαρσώ και της Ντενέβ.

Διαβάστε ακόμα:

Οι ερωτικές περιπέτειες του Αϊνστάιν