OXI ΣΕΞ ΟΙ GAY ΙΕΡΕΙΣ

 

Για να καταλάβεις την υποκρισία της Εκκλησίας. Της εκκλησιαστικής εξουσίας, της κάθε εξουσίας που πουλάει παραμύθι με τις δήθεν αρχές της, αξίες της. Λοιπόν.

Νομιμοποιήθηκαν οι γάμοι ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους και στην Αγγλία και ξεσάλωσαν οι ιερείς. Άλλο πάλι αυτό. Τον παπά τον λένε ιερέα. Δηλαδή; Ότι είναι πρόσωπο ιερό, ότι ασκεί καθήκοντα ιερά. Τέλος πάντων.

Οι Άγγλοι έχουν το δικό τους δόγμα. Το αγγλικανικό. Χριστιανοί κι αυτοί, αλλά δεν ανήκουν στο μαγαζί του καθολικισμού, του προστενταντισμού, της ορθοδοξίας, λέμε για τα σούπερμάρκετ, διότι κυκλοφορούν και οι μπουτίκ στις θρησκείες, σ' όλες τις θρησκείες.

Δεν δέχεται την ομοφυλοφιλία και η αγγλικανική θρησκεία, αλλά με τα χρόνια και τους αιώνες όλο και βάζει νερό στο κρασί. Επειδή υπάρχουν πολλοί gay ιερείς, που είναι και ζευγαρωμένοι, ο αρχιεπίσκοπος του Κάντερμπουρυ βρήκε τη “λύση”. Δεν επιτρέπω το γάμο, όμως δέχομαι το σύμφωνο συμβίωσης, μ΄έναν όρο. Φοβερά πράγματα.

Είσαι ομοφυλόφιλος ιερέας της αγγλικανικής Εκκλησίας και θέλεις να συζήσεις με τον εραστή σου, τον σύντροφό σου; Στο επιτρέπουν με την προϋπόθεση ότι θα δώσεις όρκο αγαμίας. Έλα! Ναι, σου λέω. Όχι, ρε! Ναι, σου λέω. Θα ζεις με το καμάρι σου, όμως δεν θα έρχεστε να επαφή. Κανένα χάδι, καμμία διείσδυση. Είπαμε, η υποκρισία.

Κι ένας κύριος ιερέας, δηλωμένος κι αυτός ομοφυλόφιλος, με τις ευχές των άλλων gay ιερέων της αγγλικανικής Εκκλησίας έκανε την υπέρβαση. Αγνόησε τις εντολές και παντρεύτηκε τον άνδρα του. Τι θα κάνει ο αρχιεπίσκοπος του Κάντερμπουρυ; Όσο τον παίρνει θα το κωλομπαρέψει το πραμα.

Διαβάστε ακόμα:

Αγάμητη σε μοναστήρι