ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΞΕΛΟΓΙΑΣΤΡΑ

 

Να σου πω ποιο είναι το πρώτο μάθημα, για να αποπλανήσει το κορίτσι το αφεντικό της, που διδάσκεται στο κολέγιο. Ποιο κολέγιο, ποιο μάθημα, ποιο κορίτσι; Να γνωρίσει πρώτα ποιο είναι αυτό που χρειάζεται ο στόχος. Τι είναι αυτό που περισσότερο από κάθε τι άλλο του λείπει και δεν το βρίσκει στην σύζυγό του. Απ' εκεί ξεκινάνε τα μαθήματα.

Είναι πλούσιος. Άνθρωπος του χρήματος. Επιχειρηματίας, εισοδηματίας, πρίγκηπας, βασιληάς. Ο κάποιος. Δεν έχει ανάγκη τίποτα. Ό, τι θέλει το αγοράζει. Εκτός από ένα. Αυτό που μπορεί να του προσφέρει το κορίτσι. Ας είναι η υπηρέτριά του, η υπάλληλός του, μία άσημη που την ξέρει μονάχα η θεία της.

Το κολέγιο στην Αγγλία έχει 120 χρόνια Ιστορία. Εκπαιδεύει κοπέλλες που θέλουν να δουλέψουν σα νταντάδες, γκουβερνάντες, δασκάλες παιδιών σε σπίτια ισχυρών οικονομικά και κοινωνικά οικογενειών. Τι σύμπτωση! Πολλές από τις απόφοιτες του εν λόγω κολεγίου παντρεύονται το αφεντικό τους που έχει διπλάσια και τριπλάσια ηλικία, αφού πρώτα αυτός χωρίσει την γυναίκα του.

Δεν το λένε ότι στο κολέγιο μαθαίνουν στα κορίτσια πως να ξελογιάζουν τον κύριό τους. Λένε ότι προετοιμάζουν τις φοιτήτριες ώστε να είναι σε θέση να σταθούν στα μεγάλα σπίτια.

Διαβάστε ακόμα:

Η ανηψιά στο κρεββάτι με το θείο και τη θεία