Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, Ο ΕΛΤΟΝ ΤΖΩΝ ΚΑΙ ΟΙ GAY

 

Ο Ιησούς Χριστός δεν είναι ξεπερασμένος. Ποιος το λέει αυτό; Ποιος δεν το λέει! Ο Υιός του Θεού είναι Θεός, άρα είναι αιώνιος και ευκολοφόρετος. Είναι ένα ρούχο που το φοράς όπως γουστάρεις. Ποιος το λέει αυτό; Ο αποδυτηριάκιας.

Δεν είναι φοβερό ο Χριστός να είναι ο ίδιος και οι άνθρωποι να αλλάζουν, οι εποχές να αλλάζουν, να μην ισχύουν πλέον αυτά που ίσχυαν και να συνεχίζει να κυκλοφορεί ο ίδιος Θεός. Μιλάμε για πολύ απατεώνες ότι είναι οι άνθρωποι. Και πιο μεγάλοι απατεώνες είναι το παπαδαριό.

Είσαι ιεράρχης και λες ότι αυτό είναι το σωστό, αυτό είναι αμαρτία, σύμφωνα με τη διδασκαλία του Κυρίου. Μετά από έναν αιώνα, μετά από επτά αιώνες την κάνεις γυριστή. Αυτό που λέγαμε ότι είναι αμαρτία, δεν είναι πλέον. Καλά, πλάκα κάνετε; Όχι, δεν κάνουν πλάκα. Μπίζνες κάνουν.

Παρακάτω. Λέει ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής Έλτον Τζων ότι ο Ιησούς ήταν ομοφυλόφιλος . Συμφωνεί ο αποδυτηριάκιας. Κάποιος άλλος χριστιανός λέει ότι ο Χριστός δεν ήταν γκέι. Και μ 'αυτόν συμφωνεί ο αποδυτηριάκιας. Είπαμε. Δεν είπαμε; Ο Θεός, ο κάθε Θεός είναι ευκολοφόρετο ρούχο που το φοράει ο καθένας όπως νομίζει.

Για μένα, σου λέει ένας, ο Χριστός είναι αυτό. Όχι, δεν είναι αυτό, είναι το άλλο, πρεσβεύει για τον Χριστό κάποιος άλλος. Μιλάω με τον Χριστό, λέει ο Έλντον Τζων, δηλωμένος ομοφυλόφιλος, και γνωρίζω ότι δεν έχει αντίρρηση να παντρεύονται άτομα του ίδιου φύλου. Κι εγώ μιλάω με τον Χριστό και μου λέει άλλα πράγματα. Ποια είναι η πλάκα; Ας το πούμε. Ας το πάρει το ποτάμι.

Αποκαλύπτω ότι μια φίλη μου, που κι αυτή μιλάει με κάποιον που θεωρεί ότι είναι ο Χριστός, της λέει πως ευλογεί την απόφασή της να παντρευτεί με δυο άνδρες, ταυτόχρονα. Να συζεί με δυο άνδρες. Και επίσης ο Χριστός της διαμήνυσε ότι αν αποφασίσει να παντρευτεί και τρίτο άνδρα, χωρίς να πάρει διαζύγιο από τους άλλους δυο, θα χρειαστεί να το σκεφθεί πρώτα πριν της δώσει την τελική του απόφαση. Έγκυρο.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν σε ξεφορτώνουν σε άγνωστη παραλία