ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

 

Η ικανοποίηση αγκαλιάζει όλο το Είναι του κρυφομπανίζοντας την γυναίκα του να κάνει σεξ με τον εραστή της. Κάποιες στιγμές, μάλιστα, αισθάνεται να βρίσκεται ο ίδιος στη θέση του νέου με τη σιγουριά ότι αυτός ηδονίζεται περισσότερο απ' όσο ο γαμιάς της Μαριέττας.

Έχει περάσει τουλάχιστον ένα πεντάλεπτο και η 35χρονη σύζυγος δεν έστρεψε ούτε στιγμή το βλέμμα της προς το “παρατηρητήριό” του, το σημείο που γνωρίζει ότι ο σύζυγός της παρακολουθεί με το μάτι κολλημένο σε μεγεθυντικό φακό. Επειδή έτσι, όσο γίνεται πιο κοντά της, δίπλα της, αισθάνεται πως αυτός είναι επάνω της.

Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό. Να είναι γυμνή με τον άλλον και να μη ρίχνει ούτε ματιά προς αυτόν, τον σύζυγο. Μία μικρή ανησυχία τσίμπησε τον 56χρονο. Ας μην είναι τόσο παράλογος, μάλωσε τον εαυτό του. Η γυναίκα του, το κορίτσι του, ολοφάνερο πως είναι έτοιμη να λιποθυμήσει, δεν φαίνεται να αντέχει τόση καύλα να την καίει, και την σβήνει με τους αλλεπάλληλους οργασμούς της.

***

Ο ίδιος της είχε προτείνει να βρει τον κατάλληλο “αντικαταστάτη” του, μάλιστα χρειάστηκε να την πιέσει, διότι ο έρωτάς του γι' αυτήν είναι αληθινός, ολότελα αγνός, γι' αυτό οι ενοχές του είναι αξεπέραστες όταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι ανίκανος να της φερθεί ο ίδιος σαν άνδρας και στο κρεβάτι. Θα ήταν άδικο η Μαριέττα να στερείται αυτό που της αξίζει με τη δική του “ευθύνη”.

Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί, όμως δεν του δίνουν συγκεκριμένες ελπίδες. Η αδυναμία του να έχει στύση δεν είναι παθολογικού χαρακτήρα, αλλά άγνωστο πότε το πέος του θα ξαναβρεί τον ανδρισμό του.

Τελικά, η Μαριέττα υπέκυψε στον άνδρα της, δέχθηκε να συναντά κάποιον εραστή, προκειμένου να φύγει ένα βάρος συνείδησης, από τον Γκίκα. Να σταματήσει, επιτέλους, να τον βασανίζει η αγαμία της, μάλιστα όταν βρίσκεται στο άνθος της ηλικίας της. Έτσι η γυναίκα αρνήθηκε να συμβιβαστεί με την αποχή κάνοντας το χατήρι του συζύγου.

***

Ο σύζυγος βαριανασαίνοντας παρακολουθεί κρυμένος την γυναίκα του γονατισμένη επάνω στον ξαπλωμένο ανάσκελα 30χρονο κι έχοντας τον μέσα της. Τα χέρια της πιάνουν το κεφάλι της και οι παλινδρομικές κινήσεις του σώματός της, το πάνω-κάτω, μαρτυρούν ότι παραληρεί. Οι κοφτές, πνιχτές κραυγές της Μαριέττας θερμαίνουν τους τοίχους του δωματίου που χαίρονται κι αυτοί την ολοζώντανη παράσταση του έρωτα.

***

Πώς,όμως, θα έβρισκε άνδρα η Μαριέττα; Εύκολο, τελικά, να μπει ανοικτά τέτοιο θέμα συζήτησης στο αγαπημένο ζευγάρι, αλλά πρόβλημα, ρίσκο πραγματικό, η πραγματοποίηση του σχεδίου. Κυρίως ποιος θα επιλεγεί στο ρόλο του εραστή, ποιός θα είναι ο τυχερός. Από την άλλη, επόμενο να διστάζει κάποιος να ανταποκριθεί, ακόμα κι αν η Μαριέττα τον φλερτάριζε, με τη σκέψη ότι είναι επικίνδυνο να γίνει εραστής της συζύγου του συγκεκριμένου μεγαλοεπιχειρηματία Παπαλάμπρου. Ενος ανθρώπου ικανού για όλα, σύμφωνα με τη φήμη που τον ακολουθεί. Πώς, λοιπόν, να τολμήσει κάποιος, ακόμα κι αν είναι βέβαιος πως τον έχει καψουρευτεί η κυρία Παπαλάμπρου να αρχίσει να συνευρίσκεται με την γυναίκα του.

Ο εραστής, βέβαια, δεν θα μάθαινε ποτέ ότι η Μαριέττα ξενοπηδιέται με τις ευλογίες του συζύγου της. Ο Γκίκας πρότεινε στη γυναίκα του να ζητήσει βοήθεια από την αδελφή της, γνωστή ηθοποιό.

Η Μαριέττα εξήγησε την περίπτωσή της στη Μαντώ. Ότι δεν πάει άλλο, ότι εδώ και τέσσερα χρόνια είμαι αδρόσιστη και προς Θεού μη μάθει τίποτα ο Γκίκας. Ο Μάχος, πρώην εραστής της Μαντώς, ηθοποιός κι αυτός, είναι η ιδανική επιλογή. “Άστο επάνω μου”, είπε η καλλιτέχνις στην αδελφή της.

***

Εδώ και τρεις μήνες, μια φορά την εβδομάδα, η Μαντώ με τον “γκόμενό” της Μάχο επισκέπτεται το σπίτι της αδελφής της. Ούτε οι μπράβοι που φυλάνε απ' έξω τη βίλα του μεγαλοεπιχειρηματία υποπτεύονται κάτι. Σ' αυτές τις επισκέψεις κατά... τύχη ο Γκίκας “απουσιάζει”, αλλά έχει αποσυρθεί στο χώρο του, απ' όπου μπορεί να απολαμβάνει την γυναίκα του με τον εραστή της. Η προσωπική του φρουρά νομίζει ότι κρύβεται διότι απλά αποφεύγει να συναντηθεί με την αδελφή της γυναίκας του, την οποία αντιπαθεί.

***

“Γκίκα, είναι ανάγκη να σε δω...”, στο τηλέφωνο είναι η πρώην σύζυγός του. Του είπε ότι αυτό που έχει να του πει δεν λέγεται από το τηλέφωνο.

-Τι συμβαίνει, Βέρα;

“Το και το. Η γυναίκα σου σε απατά! Βγαίνει με την πουτάνα την αδελφή της και έναν γκόμενο, κάποιο ηθοποιάκο, που τις πηδάει και τις δύο”.

Ο Γκίκας χαμογέλασε συμπαθητικά.

-Αδύνατον. Άκουσες μία ανοησία και επειδή αντιπαθείς την Μαριέττα το έχαψες. Έχεις πέσει θύμα κακού κουτσομπολιού, ξέχνα το. Έχω τυφλή εμπιστοσύνη στην γυναίκα μου.

***

Μετά από δύο ημέρες ο 30χρονος ηθοποιός, κατά σύμπτωσιν και η ζωντοχήρα, πρώην κυρία Παπαλάμπρου εξαφανίστηκαν, και θα 'ναι αδύνατο να τους ξαναδεί άνθρωπος.

Διαβάστε ακόμα:

Αν αποφασίσει η γκόμενα να σε σφουγγαρίσει