ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΠΕΣΑΛΗΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΙΔΗΣΗ

 

“Ο Ανδρέας Παπανδρέου με κορόιδεψε”. Ποιος; “Ο Ανδρέας Παπανδρέου”. Τι σου έκανε; “Με κορόιδεψε, πριν πεθάνει ο πατέρας μας, όπως ήθελε κι αυτός, ο αδελφός Ανδρέας μου είχε υποσχεθεί κάποιο ποσό, διότι εγώ δεν πήρα μερίδιο από το Καστρί... Δεν μου έδωσε τίποτα ο Ανδρέας”.

Κατ' αρχήν δεν γνωρίζω αν ισχύουν όλα όσα ισχυρίζεται ο ετεροθαλής αδελφός του μακαρίτη πρωθυπουργού, ο γιος του Γεωργίου Παπανδρέου και της μεγάλης ηθοποιού Κυβέλης. Δεν είναι αυτό το θέμα, ούτε το παράπονο του αδελφού του Ανδρέα Παπανδρέου ότι παρά τη θέλησή του τον πέταξαν σ' ένα γηροκομείο.

Αυτά είναι θέμαατα προσωπικά. Οικογενειακά. Ότι τον δούλεψαν, δήθεν πάμε κάπου για ιατρικές εξετάσεις και τον εγκατέλειψαν σε γηροκομείο. Και ότι δεν του δίνουν ένα χώρο στην έκταση της περιβόητης βίλας στο Καστρί τα ανήψια του, τα παιδιά του Ανδρέα, που ποτέ δεν τον είχαν καλέσει στο σπίτι τους.

Το εντυπωσιακό είναι αυτό που δεν εντυπωσιάζει! Έδωσε συνέντευξη ο κατάκοιτος Γιώργος Παπανδρέου και παρουσιάζεται σα σοκαριστικό ότι ο αδελφός του Ανδρέας δεν ήταν συνεπής στις υποσχέσεις του. Στις δεσμεύσεις του, για να χρησιμοποιήσουμε την κομματική γλώσσα. Δεν είναι είδηση αυτή. Η είδηση θα ήταν αν ο Ανδρέας ήταν μπεσαλής.

Ρε, παιδιά. Ο άνθρωπος είχε δουλέψει όλους τους Έλληνες. Κοροϊδιλίκι λογκ-πλαίη. Αυτό είναι το μέγα θέμα,όχι είχε δουλέψει και τον αδελφό του;

Διαβάστε ακόμα:

Ο αριθμός των 81 νεκρών δεν μειώθηκε