ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

 

Από την εποχή του Ρομπέν των Δασών ο τρομοκράτης τα έχει με τον πλούσιο. Με τον λεφτά. Αυτός είναι ο στόχος του. Και στο πρόσωπο του πλούσιου, του επιχειρηματία κτυπάει το σύστημα. Τη διαπλοκή του χρήματος με την πολιτική εξουσία. Και οι στόχοι είναι επιλεγμένοι. Αυτόν, αυτούς βαράμε, όχι κάποιους άλλους. Με τα κριτήρια του δήθεν πολιτικοποιημένου τρομοκράτη.

Η αντιτρομοκρατική ανακοίνωσε ότι συνέλαβε ύποπτο που συνδέεται με την ομάδα του Νίκου Μαζιώτη και πρόλαβε κτύπημα κατά του προέδρου των βιομηχάνων Θεόδωρου Φέσσα, του προέδρου των εφοπλιστών Θεόδωρου Βενιάμη και του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν ξέρω τι ομάδα είναι ο Φέσσας, ο Βενιάμης είναι βαζέλα κι είχε δώσει ένα πακέτο στην πολυμετοχικότητα. Ο Μαρινάκης είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Πλάκα μας κάνεις, ρε αποδυτηριάκια; Μιλάμε για τρομοκρατία και εσύ μπερδεύεις τα ποδοσφαιρικά; Όχι, εγώ.

Διάβασα, ότι από κύκλους του Μαρινάκη, υποστηρίχθηκε πως ο εφοπλιστής πριν ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό δεν είχε εχθρούς. Τι είναι αυτό; Ότι ο Μαρινάκης στοχοποιήθηκε μετά την εμπλοκή του στον Ολυμπιακό. Άρα, οι τρομοκράτες είναι στημένοι από τους αντιολυμπιακούς. Από εκείνους που σε κάθε ευκαιρία δυσφημούν προσωπικά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Δεν λέγονται αυτά. Μιλάμε για πολιτικοποιημένους τρομοκράτες. Που κτυπάνε στο όνομα του λαού. Άρα, δεν έχουν προσωπικά με τον άλφα βιομήχανο, με τον βήτα επιχειρηματία όταν αποφασίσουν να δράσουν.

Τι έγινε στην περίπτωση τη συγκεκριμένη. Κάποιος συμφώνησε να ενοικιάσει ένα γκαράζ και με τον ιδιοκτήτη του έκαναν συμβόλαιο, στο οποίο διαπιστώθηκαν αποτυπώματα του ήδη συλληφθέντα Μαζιώτη. Ήταν επόμενο η αντιτρομοκρατική να βάλει στο σημάδι και να παρακολουθεί το γκαράζ. Όταν πλησίασε εκεί ένας ύποπτος τον τσακώσανε και βρήκαν επάνω του σημειώσεις με τα ονόματα Φέσσα, Βενιάμη, Μαρινάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Το ράσο κρύβει τον παιδεραστή