ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ

 

Το κόλπο. Ποιοι πηδάνε περισσότερο; Όλα τα άλλα τα έχουμε βρει. Να μάθουμε κι αυτό. Ποιανής πόλης οι κάτοικοι κάνουν περισσότερο έρωτα. Είπαμε. Το κόλπο έκανε μια εταιρεία προφυλακτικών. Διαφήμιση με μία χαριτωμενιά. Αγοράστε ένα προφυλακτικό και ψηφίστε στο κόλπο που στήσαμε στο facebook.

Πρώτη πόλη από τις 13 σε πέντε χώρες, Ελλάδα, Σερβία, Κύπρος, Βουλγαρία, Ρουμανία, αναδείχθηκε το Ηράκλειο. Μεγάλη νίκη της κρητικής πρωτεύουσας. Διεθνής νίκη. Διαθέτει τους περισσότερους ερωτικούς κατοίκους. Άνδρες και γυναίκες, βέβαια.

03-10-14greek01

Δεν τα φοράνε οι άνδρες τα προφυλακτικά για να μαλακιστούνε. Όχι, βέβαια. Άρα, στον διαγωνισμό νικητές δεν είναι μόνον οι άνδες, αλλά και οι γυναίκες. Και απόψε Παρασκευή θα γίνει σε κλαμπ η γιορτή της νίκης, της ερωτικής νίκης του Ηρακλείου. Ο δήμαρχος της πόλης τι λέει;

Να, μια ευκαιρία για τουριστική αξιοποίηση του Ηρακλείου. Ο ερωτικός τουρισμός. Ώστε, έτσι, θα σκεφθεί ένα σωρό κόσμος, εντός και εκτός Ελλάδος. Ώστε έτσι, οι Ηρακλειώτες, άνδρες και γυναίκες το κάνουν πιο συχνά; Χιλιάδες, εκατομμύρια είναι οι άγαμοι, οι μόνοι, που θα θέλανε παρέα. Και πού αλλού θα την βρίσκανε πιο εύκολα, παρά στην πόλη που πηδάνε και πηδιούνται περισσότερο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο άνδρας που της γνώρισε το κορμί της