ΣΕΞ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΛΟΣΤΑΡΙ, ΟΧΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΑΡΙ

 

Κάνουν σεξ δίχως προφυλάξεις. Τι κόλπο είναι τούτο; Χωρίς καρδιά δεν ζεις, άρα διαχειρίζεσαι σωστά το συγκεκριμένο όργανο. Πας πάσο την καρδιά, όχι στην κόντρα. Μετά είναι το μυαλό. Άμα φυράνει, άμα μουλιάσει, τότε είσαι μισός άνθρωπος, δεν πας καλά. Για το τρίτο όργανο του σώματος δεν το συζητάμε ποιο είναι. Το πέος. Και ο κόλπος.

Αυτό με το οποίο κάνεις σεξ. Και κάνεις χρήση το εν λόγω όργανο με την βεβαιότητα ότι ο άλλος, η άλλη δεν κουβαλάει κάποιο παράσημο. Διαφορετικά είναι αυτοκτονικό.

Ο κίνδυνος δεν είναι μόνον να αρπάξεις αρρώστια που θα σε στείλει, που ίσως θα σε ταλαιπωρεί σ’ όλη τη ζωή σου, που θα σε κάνει ανά κατά διά. Αν δεν προσέξεις, κύριε μαλάκα, το λιγότερο είναι να τρέχεις σε γιατρούς και να μπλέξεις με φάρμακα.
Κι όμως. Την σήμερον ημέρα κορίτσια και αγόρια το κάνουν απροστάτευτα. Όπως ο Αδάμ και η Εύα, μάλιστα πριν ακόμα τους διώξει από τον Παράδεισο. Μιλάνε οι έρευνες. Στοιχεία ακλόνητα. Και ανατριχιαστικά. Απίστευτα. Πιτσιρικαρία, έφηβοι, αρσενικά και θηλυκά κουτάβια, πηδιούνται, πολύ καλό αυτό, όμως χωρίς προφυλάξεις.

Ε, σου λέει ο 15χρονος, η 14χρονη, σιγά τώρα, θα το κάνω πρώτη φορά, είμαι και ψαράκι ακόμα, και θα τον πάρω μέσα στο λάστιχο. Να τον χώσω σα να ’ναι πράμα πλαστικό, όχι ζωντανό λοστάρι.

Διαβάστε ακόμα:

Μπανίζουμε σεξ, μυρίζουμε σεξ, δεν κάνουμε σεξ!