ΔΕΙΠΝΟ ΑΠΟΚΟΠΗΣ ΟΡΧΕΩΝ!

 

Αυτά γίνονται μόνο στο σινεμά. ΣΕ έργο θρίλερ. Με τη μαστοριά σεναριογράφου και σκηνοθέτη μαιτρ στο σασπενς. Ο ένας να μαγειρεύει στην κουζίνα συνταγή φαγητού παραδοσιακή, για να δειπνήσουν μαζύ με τον φιλοξενούμενο του, τον οποίο στην συνέχεια του κόβει τα αρχίδια. Και πολύ καλά θα κάνει, λέω εγώ.

Συνέβη στην Ινδία. Ο 36χρονος πατέρας δεν μπορούσε να συμβιβαστεί ότι ξεπαρθένεψε με τη βία την 14χρονη κόρη του ένας 45χρονος παντρεμένος. Δυο μήνες σκεπτόταν πώς να τιμωρήσει τον βιαστή της παρθένας του. Κι έδρασε έτσι.

Ο πατέρας προσέγγισε τον βιαστή, έγιναν φίλοι, τον προσκάλεσε σε δείπνο. Μετά το φαγητό, η αλήθεια είναι ότι τον άφησε να γευθεί μέχρι τέλος ό,τι του μαγείρεψε και, αφού τον έδεσε καλά, με μια καυτή λαβίδα του έκοψε τους όρχεις. Και μετά, για επιδόρπιο, τον στραγγάλισε.
Είχε αυτό το δικαίωμα ο πατέρας δολοφόνος; Όχι, θα πεις. Ο βιαστής είχε το δικαίωμα να κακοποιήσει σεξουαλικά την ανήλικη; Όχι, θα πεις.

Αν ο πατέρας προσέφευγε στη δικαιοσύνη; Θα έκανε μαλακία, λέω εγώ. Μέχρι που μπορεί να απαλλασσόταν το κτήνος. Ίσως να έπεφτε στα μαλακά. Και στη διαδικασία, προκειμένου να ελαφρύνει τη θέση του, ο ένοχος να έλεγε τα δικά του. Ότι το κορίτσι τον προκάλεσε. Ότι το κορίτσι τα ήθελε.

Τελικά, τι έγινε; Ο πατέρας καθάρισε τον άλλονα, με τον τρόπο που είπαμε και αμέσως μετά παραδόθηκε στην αστυνομία. Το καλύτερο, λέω εγώ! Η κοινωνία θα ταϊζει στη φυλακή τον τιμωρό, όχι έναν βιαστή, αν τον χώνανε μέσα.

Διαβάστε ακόμα:

Μαθήτριες ακατάλληλες για ενηλίκους