Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ!

 

Κι όμως δεν ασχολούνται όλοι με τις κρίσιμες, τις πιο κρίσιμες, τις κρισιμότατες, όπως θέλετε πείτε τέλος πάντων, εθνικές εκλογές. Κάποιοι τις έχουν γραμμένες. Δημοσκόπηση του Αποδυτηριάκια... στους τοίχους της Αθήνας έδωσε τα εξής αποτελέσματα. Οδός Ρήγα Φεραίου κοντά στο Πανεπιστήμιο. Στο πλάι ενός αγάλματος «Δεσποινάκι μου λείπεις πολύ».

Στην άλλη πλευρά του ιδίου αγάλματος. «Βίκυ – Σταύρος σ' αγαπάω πολύ».

Στην απολίτικη αυτή συζήτηση παίρνουν μέρος και άλλοι, όλοι μουντζουρώνοντας το κάτασπρο άγαλμα. Άλλος για να στείλει μήνυμα στην «Ιωνικάρα» και άλλος «στον πατέρα του που του λείπει πολύ».

Οδός Μεθώνης. Αφίσα με τις φωτογραφίες των Σαμαρά, Βενιζέλου και Θεοδωράκη. Και τρείς κουφάλες σε ένα δέντρο. Η απάντηση ήρθε από τον Πρωτόγονο σε τοίχο της Μασσαλίας «Ανάρχες κουφάλες».

05-01-15nomiki01

Τα πράγματα σοβαρεύουν περισσότερο στην οδό Σταδίου. « Η δημοκρατία μας δείχνει τα δόντια της ας τα σπάσουμε». Και παρακάτω. «Η Αμυγδαλέζα έρχεται και για σας».

Η έκπληξη μας βρήκε στη γωνία Σόλωνος και Μασσαλίας. Ο φακός σε παγκόσμια αποκλειστικότητα κατέγραψε τους τοίχους της Νομικής σχεδόν ολοκάθαρους. Μουντζούρες, αφίσες είχαν εξαφανιστεί! Μοναδικό!!!

05-01-15nomiki02

Διαβάστε ακόμα:

Μια βόλτα στην τρούμπα των μπουρδέλων