ΓΙΑΤΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ Ο ΞΗΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΜΟΚΟ

 

Άλλος κόσμος η φυλακή. Ισχύουν άλλοι νόμοι και κώδικες συμπεριφοράς στην κάθε φυλακή, ακόμα και σ' αυτή στο Δομοκό, όπου μεταφέρθηκε η “φίρμα” του φρεσκοσυλληφθέντος
τρομοκράτη της 17Ν Χριστόδουλου Ξηρού. Η πραγματική φίρμα που δεν την αγνοούν στη φυλακή, ακόμα και οι κρατικοί υπάλληλοι του ιδρύματος, είναι ο πιο “ισχυρός”
φυλακισμένος.

Βεντέτα ο πολυφωτογραφημένος Χριστόδουλος Ξηρός, αλλά έκανε το λάθος να μην πάει πάσο, να μην κάνει το κορόιδο, όταν στις φυλακές Δομοκού πήγαν να του σπάσουν τον
τσαμπουκά. Να του περάσουν το μήνυμα ότι στον μικρόκοσμο της φυλακής υπάρχει το “αφεντικό” κι αυτός δεν είναι ο διευθυντής της.

Σηκωτό τον πήγαν στο ιατρείο της φυλακής τον Χριστόδουλο, ημιαναίσθητο μετά από επίθεση που δέχθηκε και ευθύνεται ισοβίτης, με δύο φόνους στην πλάτη του. Καμμία έκπληξη που ο εξ ορισμού αντικρατιστής Χριστόδουλος Ξηρός δεν έκανε καταγγελία στη διεύθυνση των φυλακών. Όταν ρωτήθηκε απλά σχολίασε, κι έτσι είναι, ότι το επεισόδιο δεν έχει να κάνει με το παρελθόν του, την πολιτική του δράση και τα πιστεύω του στην ένοπλη αντίσταση.

Διαβάστε ακόμα:

Βαρυποινίτες με ακριβά δουλειά