ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ

 

Είναι μια τέχνη το πως συμπεριφέρεσαι σεξουαλικά όταν πια την έχεις καταφέρει, όταν η άλλη είναι έτοιμη, και απλά περιμένει από σένα να πάρεις ''πρωτοβουλίες'' στο αιώνιο ερωτικό παιχνίδι. Το πως, λοιπόν, ενεργείς στην σεξουαλική διαδικασία η οποία αρχίζει από το άλφα και δεν ξέρει το ωμέγα, ακριβώς διότι σ' αυτό το έργο δεν υπάρχει τέλος. Τι κάνεις;

Είναι εύκολο, τόσο εύκολο να δώσεις ρεσιτάλ, μάλιστα να καταφέρεις να μην υποπτευτεί ότι είσαι προκάτ. Ότι οι κινήσεις σου ήταν προσχεδιασμένες. Η μαστοριά είναι να ''δουλεύουν'' τα δάκτυλά σου και τα χείλια με στόχο όχι απλά να την τρελάνεις, αλλά και να 'χει τη σιγουριά πως την ''φτιάχνεις'', την ανάβεις διότι εκείνη είναι που σε εμπνέει. Ότι η ομορφιά της, η γοητεία της σε κάνει τρυφερό, ερωτικό.

Είσαι 20 χρονών. Σου βγάζω το καπέλο, μου προκαλείς το σεβασμό όταν αναγνωρίζεις ότι δεν... ξέρεις. Πότε, άλλωστε, να προλάβεις να μάθεις το μάθημα που είναι πράγματι πολυποίκιλο. Και πολυσύνθετο. Δεν το ξέρεις ούτε θεωρητικά, πολύ περισσότερο ούτε στην πρακτική εφαρμογή. Μέγιστη μαγκιά, λοιπόν, στα 20, αλλά ακόμα και στα 30 σου χρόνια, να παραδέχεσαι ότι ακόμα είσαι μαθητής.

Αλλοίμονο, ρε. Να έχεις ξαπλώσει με πέντε και με δέκα κορίτσια, και πόσο προχωρημένες είναι κι αυτές, για να περνιέσαι πτυχιούχος. Με 20 γυναίκες, ρε, να έκανες έρωτα, όπως το λένε, είσαι ακόμα πρωτάρης. Επειδή είναι πολλά αυτά που σε περιμένουν να μάθεις, αν βεβαίως σ' ενδιαφέρει να γνωρίσεις τις υπέρτατες ηδονές. Αν πράγματι θες να εξελιχθείς στον σωστό συμπαίκτη, και να προσφέρεις τις μεγάλες καύλες τόσο στην άλλην, όσο και στον εαυτό σου.

Κατ' αρχήν, το πρώτο ''μυστικό''. Η γυναίκα μπορεί να γίνει τρισευτυχισμένη στο γαμήσι σας χωρίς να φθάσει στον οργασμό. Όπως στο λέω. Κάποιες δεν φθάνουν ποτέ, άλλες πάλι έχουν τον έναν οργασμό καπάκι μετά τον άλλον. Λέμε, λοιπόν, ότι και χωρίς να “τελειώσει” η κυρία μένει κατευχαριστημένη. Εξαρτάται από σένα!

Να στο πω αλλοιώς. Ένας άνδρας αυνανίζεται και σε δυο λεπτά το πολύ κατάβρεξε. Βεβαίως, μπορεί να το παρατραβήξει, να την παίξει για περισσότερα λεπτά. Η γυναίκα, όταν μαλακίζεται, θέλει τουλάχιστον το διπλάσιο χρόνο απ' όσο ο άνδρας, 3-4 λεπτά. Μη μπερδεύουμε το χρόνο στην αυτοϊκανοποίηση με το πόσο διάστημα μπορεί να κρατήσει η συνουσία, η οποία είναι κάτι περισσότερο από τον οργασμό. Να το πούμε αλλοιώς, δεν είναι μόνον ο οργασμός το σεξ.

Υπ' όψιν ότι μιλάμε για δύο διαφορετικούς οργανισμούς, του άντρα και της γυναίκας. Ο αρσενικός τελειώνει και χρειάζεται χρόνο για να γίνει πάλι ετοιμοπόλεμος. Απεναντίας, η κλειτορίδα λίγο θέλει για να ξαποστάσει. Μετά τον οργασμό, άλλωστε, το αίμα στην γυναίκα δεν σταματάει να κυκλοφορεί, γι' αυτό μπορεί να έχει κι άλλον, κι άλλον οργασμό.

Πέσε στα χείλια του αιδοίου, με τη γλώσσα σου. Μέχρι την κλειτορίδα. Ζωγράφισε, δικέ μου, λες και κρατάς πινέλο, πιέζοντας γρήγορα, κάθετα, διαγώνια. Άλλαζε ρυθμό, πότε χαλαρά, πότε πεινασμένα, σίγουρα θα την τρελάνεις. Θα σπαρταράει. Βάλε και δάκτυλο.

Ξεκινάς από το εφηβαίο, το τριχωτό, στο βουναλάκι. Πίεσε με την παλάμη σου. Άφησε τα δάκτυλα να γλυστρήσουν προς τη σχισμή. Χιλιάδες κρυφά υγρά εκεί περιμένουν να τα “ξυπνήσεις”. Σου λέω μόνο ότι το πέος έχει μόλις 400 νευρικές απολήξεις και η κλειτορίδα τουλάχιστον 6.000! Μην αφήσεις, λοιπόν, τίποτα παραπονούμενο. Διάλυσέ την. Μέχρι λιποθυμίας.

 

Διαβάστε ακόμα:

Το ανείπωτο σοκ της καυτής χήρας!