ΕΠΕΚΤΕΙΝΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ!!!

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν. Να κάνουν γενική συνέλευση οι εργαζόμενοι και να μένει η Αθήνα χωρίς λεωφορεία σχεδόν όλη μέρα. Οι συνδικαλιστές αποφάσισαν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Τα λεωφορεία όμως αποσύρθηκαν 30 έως 60 λεπτά νωρίτερα και σύμφωνα με τον προγραμματισμό η ομαλή ροή των δρομολογίων θα αποκατασταθεί περίπου μία ώρα μετά τη λήξη της στάσης εργασίας. Πάω στοίχημα ότι πολλά δρομολόγια δεν θα γίνουν πρίν από τις 7 και μισή.

Και μένα ποιος με αποζημιώνει που έχω κάρτα απεριορίστων διαδρομών, αλλά δεν έχω λεωφορείο; Ποιος κλάδος του ιδιωτικού τομέα κλείνει τις επιχειρήσεις για να κάνει γενική συνέλευση;

Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν, πράγματι. Να απεργεί, γιατί περί αυτού πρόκειται ένας κλάδος την πρώτη εργάσιμη μετά από ένα τριήμερο αργιών. Να μην κάνει τη γενική συνέλευση του, ένα Σάββατο, μία Κυριακή, ένα απόγευμα τέλος πάντων, αλλά να επιλέγει να επεκτείνει κατά μία μέρα τις χειμερινές διακοπές των μελών του εις βάρος της εξυπηρέτησης του κοινού.

Είμαι περίεργος να δώ πόσοι θα λάβουν μέρος στην γενική αυτή συνέλευση. Ούτε το έν δέκατον. Από τους υπόλοιπους οι μισοί δεν έχουν γυρίσει ακόμα από τα χωριά τους, ενώ οι άλλοι ασχολούνται με αλλότρια...

Διαβάστε ακόμα:

Ιδια γεύση για ΕΚΑΣ και ανασφάλιστους