Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟ

 

Δεν θα αυξήσω το βασικό μισθό, θα τον πάω από τόσο στο συν τόσο. Μάλιστα. Λες θα μειώσω τους φόρους. Εκεί που πλήρωνε ο άλλος τόσο θα πληρώνει μείον τόσο. Μάλιστα. Λες θα επαναφέρω σε κάποιο βαθμό τις μειωμένες από την προηγούμενη κυβέρνηση συντάξεις. Μάλιστα. Από το τόσο θα παίρνει κάθε μήνα ο συνταξιούχος συν τόσο. Μάλιστα.

Για να τα κάνεις αυτά θες λεφτά; Έχεις; Δεν έχεις. Εσύ, όμως, θα κάνεις τις «διορθώσεις» που έχεις υποσχεθεί με τα λεφτά που θα γεννήσεις. Από τη φοροκλοπή. Από την οικονομική ανάπτυξη. Με τι ατού;

Το να κάνεις αυτό που δεν ήταν ικανός να κάνει ο προηγούμενος χρειάζονται κάποια προσόντα. Όπως π.χ. είπες ότι Εγώ θα κάνω μια νέα διαπραγμάτευση με τους εταίρους. Κι αυτό απαιτεί ειδικά προσόντα. Όπως και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του δανειστού σου ότι εσύ θα είσαι συνεπής, καλοπληρωτής και θα ακούς αυτό που σου λένε. Που καλώς σου λένε, δηλαδή καλώς σε υποχρεώνουν να κάνεις αυτό και να μην κάνεις εκείνο, αφού εσύ ο λεχρίτης ο δανειολήπτης δεν το κάνει μόνος σου.

Τι λέμε; Το τελευταίο που λέμε είναι να κρίνουμε τον Σύριζα που εντελώς παλαιοκομματικά σαν άλλος Μαυρογιαλούρος δεσμεύτηκε αέρα πατέρα χωρίς βέβαια να επιβαρύνει την Ελλάδα με περισσότερα δάνεια ότι θα μας ξανακάνει όπως είμασταν. Κρίνουμε την αιωνία κοινωνία, τον αιώνιο λαό που θέλει να ακούσει αυτά που γουστάρει.

Η πλάκα ποια είναι; Θα τα βάλουν αύριο με τον Σύριζα γιατί δεν έκανε αυτά που δεν μπορούσε να κάνει. Αυτός που δεν φταίει είναι ο λαός. Η πινακίδα στα παληά κρεοπωλεία έλεγε «Ο Πελάτης Έχει Πάντα Δίκαιο».

Διαβάστε ακόμα:

Η μόνη λύση για την παιδεραστία