ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ

 

Καμμία έκπληξη που οι αποκαλούμενοι αντιεξουσιαστές γελοιοποίησαν την ιδεολογική τους στάση απέναντι στην... εξουσία. Με την ενέργειά τους να κάνουν ένα εντυπωσιακό είναι αλήθεια «ντου» στην Βουλή, ύμνησαν την... εξουσία. Ε, αφού ζουν στην Ελλάδα τα παιδιά, λέω για τους αντιεξουσιαστές, είναι κι αυτοί της πλάκας. Όπως οι βουλευτές.

Τι θα πει αντιεξουσιαστής. Ολότελα φιλοσοφημένη άποψη και πράξη ζωής. Άλλο ότι κάποιος διαφωνεί. Αντιεξουσιαστής, λοιπόν, είναι το άτομο που δεν δέχεται την εξουσία. Που στρέφεται ενάντια στην εξουσία. Που θαρρεί πως ο άνθρωπος αξίζει να ζει χωρίς να εξουσιάζει, όπως και να εξουσιάζεται.

Και τι έκαναν οι 30 αντιεξουσιαστές μ' ένα ρεσιτάλ γελοιοποίησης του αντιεξουσιαστή, όταν μπούκαραν μέχρι το προαύλιο της Βουλής; Έριξαν κάτι κωλόχαρτα, προκηρύξεις τις λένε, κι είχαν μαζύ τους ένα... αίτημα σχετικά με τις φυλακές.

Φοβερά πράγματα. Να είσαι αντιεξουσιαστής και να ζητάς, να περιμένεις από την... εξουσία να κάνει το κατά το γνώμη σου σωστό. Το οποίο σωστό δεν μπορείς εσύ να το κάνεις και θέλεις να στο υλοποιήσει η... εξουσία. Με μια άλλη κουβέντα, οι αντιεξουσιαστές ελάτε να γελάσουμε αναγνωρίζουν την αναγκαιότητα της εξουσίας.

Διαβάστε ακόμα:

Εισβολή προ ημερισίας διάταξης για τον Κουφοντίνα