Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟ

 

Μια ημέρα πριν το έγραψε ο αποδυτηριάκιας. Ότι η κυρία Βίκυ Σταμάτη, η σύζυγος του μιζαδόρου υπουργού του ΠΑΣΟΚ Άκη Τσοχατζόπουλου θα παραδοθεί. Το έγραψε ο αποδυτηριάκιας την ίδια κιόλας ημέρα που την κοπάνησε από το ψυχιατρείο η πάσχουσα από βαρειάς μορφής κατάθλιψη κυρία του πρώην μεγάλου υπουργού του πρώην μεγάλου ΠΑΣΟΚ με τις μεγάλες αρπακτές.

Κάτι άλλο έχεις να μας πεις, κύριε αποδυτηριάκια. Να την αφήσουν στην ησυχία τους την μεγαλοκοπέλλα εκεί στο Δρομοκαϊτειο. Χωρίς καν μέτρα φύλαξης. Το υπογράφω. Δεν πρόκειται να το ξανασκάσει. Μην πολυασχολούνται μαζύ της. Στο φινάλε δεν συγκινεί η δυστυχία της. Γιατί;

Δεν είναι συμπαθής η κυρία Σταμάτη. Υπάρχουν εγκληματίες, παράνομοι, τέλος πάντων κάποιοι υπόδικοι στο νόμο, με βαρύτερες πράξεις απ' αυτές που ελέγχεται η κυρία του Άκη και κάνουν γκελ στην κοινή γνώμη. Ή, σε κάποιες «εξωκοινοβουλευτικές δυνάμεις» ικανές να χαλάσουν τον κόσμο. Παράδειγμα για τον Σάββα Ξηρό.

Αρχιπιστολάς ο Σάββας Ξηρός. Εν ψυχρώ εκτελεστής. Κανένα πρόβλημα. Κάποιοι, που γράφουν στα παπάρια τους την γυναίκα του Άκη, τα δίνουν όλα για την απελευθέρωση του αγιογράφου Σάββα Ξηρού.

Διαβάστε ακόμα:

Θα επιστρέψει στο ψυχιατρείο η κυρία του Ακη