ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ Ο Νο1 ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ

 

Το όνομά του δεν είναι διάσημο. Δεν λέει πολλά το όνομά του. Κι όμως είναι εδώ και χρόνια ο θρύλος του πορνοσινεμά. Όλοι όσοι είναι φανατικοί τέτοιων ταινιών, τον έχουν θαυμάσει σαν πρωταγωνιστή, σαν πηδηχταρά, λόγω των... προσόντων του. Τον ίδιον ξέρουν, όχι τόσο το όνομα Ρόκο Σιφρέντι.

Ο Ρόκο πενηντάρης πλέον, παρ' ό, τι κουβαλάει ενέργεια σεξουαλική για ζωντανές σκηνές σκληρού πορνού, αποφάσισε οριστικά και αμετάκλητα αυτή τη φορά να εγκαταλείψει. Να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, την πανέμορφη σύζυγό του και τους δύο γιους του, 15 και 18 χρονών. Τι μου 'ρθε στο μυαλό;

Όταν πρωτομπήκα στη δουλειά είχα πάρει συνέντευξη από ένα «τσεκούρι», πλάγιο μπακ του Πιερικού. Μιλάμε για γκραν σκοτώστρα. Όλοι οι αντίπαλοι κυνηγοί υποφέρανε απ' αυτόν τον σκληροτράχηλο και βρώμικο αμυντικό. Ήθελα, λοιπόν, να τον συναντήσω, να του μιλήσω, γι' αυτό πήγα στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή του Πιερικού όταν έπαιζε στην Αθήνα. Στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς.

Απίστευτο. Βρήκα ένα αρνάκι! Αυτό το άγριο θηρίο, που όχι μόνον θέριζε κάθε αντίπαλο αλλά και τον πλάκωνε σε χυδαία μπινελίκια, έξω από το γήπεδο ήταν κορίτσι. Του κατηχητικού, μάλιστα.

Έτσι που λες με τον Ρόκο Σιφρέντι. Μπροστά στην κάμερα είναι σκέτο όργιο, γαμιάρης, όχι γαμιάς. Μην τα μπερδεύουμε. Γαμιάς είναι αυτός που πάει με άνδρα, γαμιάρης είναι ο ερωτιάρης, ο γυναικάς.

Τέλος, λοιπόν, ο Νο1 παγκόσμιος πορνοστάρ, ο οποίος όμως δεν εγκαταλείπει τη βιομηχανία του συγκεκριμένου κινηματογραφικού είδους. Θα περάσει πίσω από την κάμερα, θα γίνει σκηνοθέτης πορνογραφικών φιλμ. «Θα ασχοληθώ με την παραγωγή και τη σκηνοθεσία, το πουλί μου δεν θα το ξαναδεί καμμία εκτός από την γυναίκα μου».

Διαβάστε ακόμα:

Συνταρακτική αποκάλυψη για τους υπουργούς!!!