ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΘΕΟ, ΜΑΤΙ, ΣΑΤΑΝΑ!

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Μπορεί ο πρωθυπουργός και άλλοι κορυφαίοι κυβερνητικοί παράγοντες να δηλώνουν άθεοι, μπορεί ακόμη οι περισσότεροι υπουργοί να μην έδωσαν θρησκευτικό όρκο, η μεγάλη, όμως, πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει στο θεό. Το ποσοστό της κινείται μόλις λίγες μονάδες κάτω από το γενικό μέσο όρο.

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας Κάπα Research για το τι πιστεύουν οι Έλληνες ανά πολιτική ιδεολογία και κόμμα, στον Θεό πιστεύει το 74,2% των ερωτηθέντων. Σε αυτούς που δηλώνουν ότι πιστεύουν συμπεριλαμβάνονται το 34,2% της Αριστεράς, το 79,1% του Κέντρου και το 89,1% της Δεξιάς, καθώς και το 63,7% του ΣΥΡΙΖΑ και το 87,4% της ΝΔ. Έτσι εξηγείται το άνοιγμα Τσίπρα προς την Εκκλησία και οι σχέσεις του με τους προκαθημένους της. Εκείνο, όμως, που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι η πίστη των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ στο μάτιασμα και στο ...Σατανά..

Σύμφωνα με την έρευνα, στο μάτι και στο ξεμάτιασμα πιστεύει το 62,5% του συνόλου, ανάμεσά τους και το 42,4% της Αριστεράς και το 57,4% του ΣΥΡΙΖΑ! Εντυπωσιακό είναι και το ποσοστό αυτών που πιστεύουν σε υπερφυσικές δυνάμεις, που φτάνει το 44,1% του συνόλου, στον... Σατανά (43,8%) και στους εξωγήινους (37,8%). Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όσους αποδέχονται την ύπαρξη του Σατανά το 57,2% ανήκει στη Δεξιά, το 45,9% στο Κέντρο και το 38% στον ΣΥΡΙΖΑ!

Διαβάστε ακόμα:

Λύση του δημογραφικού με Ελληνες... εισαγωγής