Η ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ... ΜΑΛΑΚΙΑΣ!

 

Είναι 28 χρονών μαντράχαλος ο διάσημος Βραζιλιάνος σέντερ-μπακ της Παρί Σαιν Ζερμαίν που τον απέκτησε με χοντρό πακέτο από την Τσέλσυ, το περασμένο καλοκαίρι, και μαλακίζεται κανονικά. Δεν το αποκλείω να την παίζει μόνος του, να αυνανίζεται ίσως και δυο φορές την ημέρα. Να το πω αλλοιώς. Η χοντρομαλακία θα είναι του καλού χριστιανού Νταβίντ Λουίζ αν δεν μαλακίζεται, αν δεν αυτοϊκανοποιείται, αφού έχει αποφασίσει να κρατήσει την παρθενιά του μέχρι το γάμο του με το μανούλι που είναι αρραβωνιασμένος.

Φοβερά πράγματα. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν άνδρες και γυναίκες, και δεν μιλάμε για άτομα εφηβικής ηλικίας, που είναι ορκισμένοι παρθένοι. Που δεν έχουν κάνει σεξ με το άλλο φύλο, μάλιστα κάποιοι παρ' ότι διατηρούν κανονικό ερωτικό δεσμό. Περιμένουν, όμως, την πρώτη νύχτα του γάμου. Τότε θα ξεφορτωθούν την παρθενιά τους, λες και είναι κάτι πολύ σπουδαίο η αγαμία.

Μιλάμε τώρα για μαλάκες, για να ξέρουμε τι λέμε. Τι σόι παρθενία μου τσαμπουνάνε όταν αυνανίζονται. Κι αν δεν το κάνουν μόνοι τους, τότε είναι οι καπετάν μαλάκες. Και εξήγησα γιατί. Ποια αγαμία και αποχή όταν την βγάζεις με αυνανισμό.

Δεν έχει νόημα να περιμένεις να συνουσιασθείς με το ταίρι σου όταν πια θα σε παντρέψει ο παπάς και ο κουμπάρος. Είναι νοσηρό, μη σου πω και ανώμαλο, αυτό που έκανε π.χ. ο επίσης Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Μίλαν και της Ρεάλ Ρικάρντο Κακά. Χαϊδευότανε και φιλιότανε με την κοπέλλα του, όπως ο ίδιος είχε πει, όμως νικούσε τον πειρασμό διότι «I belong to Jesus».

Ο άλλος ο μαλάκας, αράπης κι αυτός, ο A.C. Grenn, βετεράνος του ΝΒΑ μπασκετμπωλίστας παρέμεινε παρθένος μέχρι τα 38 του, διότι τότε παντρεύτηκε. Το ίδιο και η Βραζιλιάνα τοπ μόντελ Andriana Lima με το κορμί για αμαρτίες, που άρχισε τις αμαρτίες μετά το γάμο της, με τον μπασκετμπωλίστα του ΝΒΑ Μάρκο Ζάριτς. Η παρθενία τους δεν τους έσωσε, ήδη έχουν χωρίσει.

Κι όμως κάποιοι δίνουν τεράστια σημασία, θρησκευτική, υπαρξιακή, πνευματική, στην αγαμία μέχρι το γάμο. Αισθάνονται ότι ξεκινούν τη συμβίωσή τους με το ταίρι τους μετά από μία μεγάλη νίκη, το ότι συγκρατούσαν τον εαυτό τους, όπως η Lisa kudrow, η Φοίβη στα «Φιλαράκια», το μοντέλο Τζέσικα Σίμπσον, ένα σωρό κανονικές γυναίκες, καλοφτιαγμένες και ελκυστικές. «Αποφάσισα να περιμένω...» λέει ο Νταβίντ Λουίζ της Παρί «...μέχρι να παντρευτώ την καλή μου».

Τι να πεις. Όπως άλλοι με τα χρόνια εξελίσσονται και τελειοποιούνται στο γαμήσι, έτσι και οι παρθένοι, επόμενο να έχουν εκπαιδευθεί να «πιάνουν» καλές μαλακίες, να «πιάνει» η μαλακία τους σαν κανονικό σεξ.

Διαβάστε ακόμα:

Πρόσεχε τον κώλο σου!