ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΤΟΝΟΥΣ ΗΡΩΙΝΗΣ!

 

Γράφουν «πρώην ποδοσφαιρικός παράγων». Λάθος. Γράφουν, επίσης, ότι ο κατηγορούμενος για τη μεταφορά δύο τόνων ηρωίνης είχε «σχέση με ΠΑΕ της Αττικής». Ερώτημα. Γιατί δεν αναφέρουν ότι η ΠΑΕ είναι ο Ολυμπιακός.

Τη Δευτέρα 4 Μαΐου θα απολογηθεί ο άνθρωπος που, κατά την σύζυγο του πλοιοκτήτη, είχε όλη την ευθύνη της μεταφοράς του μεγαλύτερου φορτίου ηρωίνης στην Ελλάδα. Το καλοκαίρι του 2014 από τον Περσικό Κόλπο στην Ελευσίνα με το παπόρι «Noor 1».

Η εν λόγω κυρία σύζυγος του ιδιοκτήτη του πλοίου «Noor 1» λίγο πριν την σύλληψή της έπεσε θύμα αυτοκινητιστικού δυστυχήματος κι αυτό, όπως κατέθεσε, ήταν ένα συμβάν κάθε άλλο παρά… τυχαίο.

Η ιστορία είναι καυτή. Στην πιάτσα έχει βρωμίσει το τι ακριβώς έχει πράγματι συμβεί και ποιοι είναι οι έχοντες σχέση. Μιλάμε για ονόματα βαρβάτα, άλλωστε τέτοιες χοντρές μπίζνες δεν τις αναλαμβάνουν ψιλικατζήδες.

Άλλο συζητάμε. Με ποια λογική να… θίγεται ο Ολυμπιακός επειδή βαρύνεται κάποιος για νιτερέσο με βαρώνους ναρκωτικών. Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «ποδοσφαιρικός παράγων» αυτός επειδή εντελώς τυπικά και στα χαρτιά «διετέλεσε» μέλος στο ΔΣ της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Λάδι κάνναβης θεράπευσε καρκίνο