ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΝΥ...

 

Ο υπουργός προέβλεψε τη δολοφονία του κτήνους. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά. Ασφαλώς και δεν εύχεται ο υπουργός δημόσιας τάξεως Γιάννης Πανούσης, ούτε παρακινεί κάποιον μέσα στη φυλακή, μόνος του ή, μ' άλλους έγκλειστους να σκοτώσουν τον πατέρα της μικρής Άνυ. Απλά, και πολύ σωστά, ο υπουργός γνωστοποίησε το αναμενόμενο... Ότι πριν τον τιμωρήσει, όπως και όσο τον τιμωρήσει η δικαιοσύνη, το τέρας θα γίνει θύμα ενός «κώδικα τιμής» που αιώνες λειτουργεί στις φυλακές...

Ίσως, λέω εγώ, κάποιοι δολοφόνοι, κάποια αντικοινωνικά στοιχεία με χρόνια πολλά καταδίκης να αισθάνονται την υποχρέωση να ξεπαστρεύουν αυτούς που θεωρούνται στυγεροί δολοφόνοι, όπως αυτός ο πατέρας που διέπραξε στην μικρή Άνυ έγκλημα- «προσφορά» για την επιστημονική διερεύνηση της σκοτεινής ανθρώπινης ψυχής. Κάτι τέτοιο είπε και ο εγκληματολόγος υπουργός Γιάννης Πανούσης.

Ή, θα αυτοκτονήσει ή, θα καταλήξει από βίαιο θάνατο, διότι αυτό που έκανε ο πατέρας της Άνυ δεν αντέχεται... Αυτό είπε ο υπουργός. Έτσι είναι. Έτσι θα γίνει. Αν δεν προλάβει να αυτοκτονήσει, τον πατέρα της Άνυ θα τον «αυτοκτονήσουν» μέσα στη φυλακή. Η νέμεσις, η θεία τιμωρία θα μιλήσει με χέρια όχι καθαρά για τις δικές του ανομίες θα ζητάνε επιείκια από τον άλλον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Πανούσης βλέπει θάνατο του παιδοκτόνου