ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ... ΠΑΡΘΕΝΕΣ

 

Βερεσέ τα ακούω όλα όσα λένε, πολύ περισσότερο στα δικαστήρια, οι Σημίτηδες και οι Τσοχατζόπουλοι, για τις μίζες. Ο πρώην πρωθυπουργός είπε ότι έγιναν αθλιότηες, δηλαδή δουλέψανε οι μίζες για τα εξοπλιστικά επί πρωθυπουργίας του, αλλά αυτός δεν πήρε πρέφα. Όσο δίνω σημασία στους ισχυρισμούς του Τσοχατζόπουλου ότι είναι αθώος, ότι τον συκοφαντούν, άλλο τόσο λαμβάνω υπ' όψιν μου την κατάθεση του Σημίτη.

Δεν λέω τίποτα. Επειδή δεν ξέρω τίποτα. Από πού κι ως πού εγώ να ξέρω αν ήταν στο κόλπο κι άλλοι υπουργοί εκτός από τον Τσοχατζόπουλο, που σήμερα κάνουν τις παρθένες ή, ακόμα αφήνουν αιχμές σε βάρος του. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ακόμα δουλεύει το μυαλουδάκι μου και δεν είναι άρρωστο.

Με πηδήξανε. Με ξεσκίσανε. Έβαλαν το χέρι τους στην τσέπη μου και μου τα έπαιρναν. Αυτό σημαίνει για τους φορολογούμενους οι χοντρές, οι πολύ χοντρές αρπακτές στις παραγγελίες τις εξοπλιστικές. Οι άνθρωποι φάγανε με μασέλες Πολύφημου. Μυθικά τα νούμερα στις «προμήθειες».

Κι ο Κινέζος, λέω για τον Σημίτη, λέει «Δεν ήξερα τίποτα». Και μετά από τόσα χρόνια παίρνει αποστάσεις από τον σύντροφό του τον Τσοχατζόπουλο.

Διαβάστε ακόμα:

Κινέζος και χονδρός έσφαξαν τον Ακη με το βαμβάκι