ΡΕΒΑΝΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΦΙΑΣΚΟ ΞΗΡΟΥ» ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Οι βαρυποινίτες κάνουν κουμάντο στον Κορυδαλλό. Υπάρχει κίνδυνος για οργάνωση τρομοκρατικών χτυπημάτων και εγκλημάτων του κοινού Ποινικού Δικαίου μέσα από τα κελιά, ενημέρωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη το υπουργείο Δικαιοσύνης βασιζόμενος σε πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ.

Είναι άγνωστο αν ο υπουργός Δικαιοσύνης έχει ενημερωθεί από τις δικές του υπηρεσίες ότι στον Κορυδαλλό έχουν ξαναρχίσει οι ζυμώσεις μεταξύ κρατουμένων για τρομοκρατία και μεγαλοποινικών. Ότι γίνεται χρήση λάπτοπ και τάμπλετ στα κελιά και μεγάλο αλισβερίσι σχετικά με την αγορά τεχνολογικών μέσων για τα οποία κυκλοφορεί και τιμοκατάλογος.

Η υπόθεση είναι σοβαρή, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη των μελών της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» και της Χρυσής Αυγής, στον Κορυδαλλό. Την Παρασκευή, μάλιστα, ξεκινά και το δικαστήριο για τον «Επαναστατικό Αγώνα», που θα αυξήσει περισσότερο την ανησυχία, καθώς οι τρεις δίκες με τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα θα διεξάγονται στον ίδιο χώρο.

Παρά τις αποκαλύψεις που έγιναν μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού για την ανεξέλεγκτη κατάσταση στις φυλακές, υπάρχουν ακόμα κρατούμενοι που κάνουν απόλυτο κουμάντο στο χώρο τους.

Ο εντοπισμός του Ξηρού είχε φέρει στο φως το σχέδιο «Γοργοπόταμος» που σχεδιάστηκε μέσα στον Κορυδαλλό από μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» που είχαν στη διάθεσή τους όλα τα τεχνολογικά μέσα για να επικοινωνούν με τον έξω κόσμο. Ενδεικτικό είναι ότι έδιναν στα επισκεπτήρια ηλεκτρονικές σημειώσεις με ακριβείς οδηγίες για επιθέσεις και μετρητά για αγορά όπλων.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί άλλαξε λουκ ο τρομοκράτης Ξηρός