ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΟΡΓΙΑ

 

Γράφει  Ισαάκ Διαμαντίδης

Όποιος είναι επιφορτισμένος με τη σωτηρία του κόσμου και επειδή αυτό είναι λίγο αόριστο, όποιος έχει να φέρει εις πέρας ένα σημαντικό έργο, δικαιούται στα διαλείμματα της δουλειάς του, να μετέχει ατιμώρητα σε πάρτι οργίων και σε άλλες παρεμφερείς εκδηλώσεις.

Το είπε στο δικαστήριο ο Ντομινίκ Στρος Καν, πρώην αφεντικό του ΔΝΤ που κατηγορήθηκε για εκ προθέσεως μαστρωπείες. Ποιες μαστρωπείες και κουραφέλαξα, είπε στους δικαστές. Πρόκειται για συνεδρίες αναψυχής, που τις είχα ανάγκη όταν έδινα τη μάχη για να σώσω τον κόσμο από την οικονομική κρίση.

Ο 65χρονος Στρος-Καν κατηγορείται ότι διοργάνωνε σεξουαλικά πάρτι με τη συμμετοχή εν γνώσει του ιερόδουλων σε αυτά, μεταξύ του 2008 έως 2011 στη Λίλλη, τις Βρυξέλλες, το Παρίσι και την Ουάσινγκτον. Οι εκδιδόμενες που έπαιρναν μέρος στα όργια με τον Στρος Καν έχουν καταθέσει ότι δεν διασκέδαζαν καθόλου και μιλούν για «ζωώδεις» καταστάσεις.

Κατά τις τρεις εβδομάδες που προηγήθηκαν ο Γάλλος πολιτικός επέμεινε στη γραμμή ότι δεν γνώριζε πως οι νεαρές γυναίκες που συμμετείχαν στα όργια ήταν πόρνες, αλλά απλώς «ελευθεριάζουσες νέες».

Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ ήταν ο ισχυρότερος υποψήφιος στην κούρσα για την προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας, όταν οι αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τον προεκλογικό αγώνα μετά τις εις βάρος του για σεξουαλική επίθεση σε μία καμαριέρα σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης το 2011.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος υπουργός αποκάλυψε ότι δουλεύουμε τους εταίρους