ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΠΟΡΝΗ

 

Η βρετανική εφημερίδα Sun δημοσίευσε ένα απαράδεκτο από κάθε άποψη ρεπορτάζ που αφορά τον παικταρά Γιάγια Τουρέ. Ότι πήγε με «συνοδό πολυτελείας» που η ταρίφα της είναι περισσότερο από 150 ευρώ την ώρα. Ποσό που αυξάνει αν ο... συνοδευόμενος, δηλαδή ο πελάτης της πόρνης έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις.

Και η καλή εφημερίδα χαρακτηρίζει «απιστία» τη... συνοδευτική επαφή του Ιβοριανού της Μάντσεστερ Σίτυ. Αν ήμουν στη θέση του Τουρέ πρώτα θα έκανα ένα «μάθημα» στον δικηγόρο μου και μετά μέσω αυτού θα ζητούσα αποζημίωση από την εφημερίδα. Γιατί;

Επειδή με δυσφήμησε. Επειδή με μείωσε ηθικά. Επειδή με είπε παληοχαρακτήρα. Αυτό θα έλεγα στο δικαστήριο. Βαρειά, πολύ βαρειά κατηγορία να λες τον άλλον «άπιστο». Σα να λες κάποιον προδότη της πατρίδας του.

Απιστία δεν είναι όταν πάω με πουτάνα. Απιστία άντε να πεις επειδή ξενοπήδηξα μια άλλη γκόμενα, όμως όχι πληρωτική. Τότε, άντε να δεχθώ να με κατηγορήσεις ότι άλλαξαν τα αισθήματα για την σύζυγό μου. Ότι προτιμώ μια άλλη συγκεκριμένα κι όχι την γυναίκα μου.

Από πού κι ως πού «απιστία» όταν δεν με συνδέει τίποτα, ερωτικά και συναισθηματικά, με μια πόρνη εκτός από τα... 150 ευρώ, όσο κοστίζει η ώρα της.

Διαβάστε ακόμα:

Τα πόδια σηκώνει η εθνική, όχι το κεφάλι