ΜΕ ΨΥΧΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

 

Κανένα πρόβλημα ο Μαρινάκης για τα στημένα του 2011, σύμφωνα με απαλλακτική εισήγηση του αντιεισαγγελέα. Απεναντίας προτείνεται για την ίδια υπόθεση να παραπεμφθεί ο Μπέος με τέσσερα κακουργήματα.

Καλά να πάθει ο Μπέος που έκανε τη μαλακία να βγει δήμαρχος στο Βόλο. Ενώ για τα στημένα τη σκαπουλάρει ο Μαρινάκης που έγινε μέχρι αντιδήμαρχος, στον Πειραιά.

Πλάκα τέλος. Τα μάθατε και με τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο. Ελεύθερος παρ' ότι έχει στην πλάτη 12 χρόνια κάθειρξη για υπεξαίρεση στη διάρκεια της θητείας του σα δήμαρχος. Ελεύθερος διότι έχει, λέει, ψυχική ασθένεια και καρδιολογικά προβλήματα.

Να σου πω τι μου την σπάει. Ο πολύ εύκολος θόρυβος, άσχετο αν είναι δικαιολογημένος ή, αδικαιολόγητος σε βάρος προσώπων με προβλήματα με τη δικαιοσύνη. Και μετά όταν οι κατηγορούμενοι καθαρίσουν, σα να μη συνέβη τίποτα.

Τι άλλο παρά την ενοχή των κατηγορούμενων προκαλεί στην κοινή γνώμη ο υπερβολικός θόρυβος των ΜΜΕ. Και στη συνέχεια, όταν οι άνθρωποι απαλλαχθούν, δίνεται η εντύπωση στον κόσμο ότι η δικαιοσύνη την έκανα αβαβά.

Διαβάστε ακόμα:

Η τραγική ιστορία του «Πίου»