ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ... ΑΠΙΣΤΙΕΣ ΣΑΣ;

 

Δεν λέω κάτι καινούργιο. Το καλοκαίρι οι νύχτες είναι διαφορετικές. Είμαστε πολύ πιο χαλαροί και ξέγνοιαστοι. Ο ήλιος έχει παραβαρέσει το σύστημα και για να μη λέμε πολλά, όπως άλλωστε συμφωνούν όλοι οι ειδικοί, είναι η περίοδος που σπρώχνει τον οργανισμό σε... αταξίες. Σε απιστίες. Στο περιστασιακό σεξ.

Μιλάει η φύση. Καλοκαίρι, διακοπές, θάλασσα ντοπάρουν την καυλωτική ορμόνη, την τεστοστερόνη και η σεξουαλική επιθυμία ζητάει να... δικαιωθεί. Σύμφωνα με τις σχετικές έρευνες κοντά στο 70%, μέχρι 67-69% ειδικά το καλοκαίρι γίνονται οι απιστίες. Το αρσενικό απατά το θηλυκό του ταίρι, και το αντίστροφο. Στο λογαριασμό παντρεμένοι, αρραβωνιασμένοι, «σχετιζόμενοι», είτε ένα μήνα, είτε δέκα χρόνια.

Το ερώτημα δεν είναι αν ξενοπήδησες, αλλά αν πήγες στον γιατρό! Σήμερα το σεξ με τρίτο άτομο, με ξένο δεν γίνεται χωρίς μέτρα. Θα το πάρεις το παράσημο και από εκεί που δεν το περιμένεις. Άρα, θα προφυλαχθείς. Απαραίτητο το προφυλακτικό.

Δεν είναι κινδυνολογία, ούτε συμμετέχει κάποιος σε εκστρατεία εναντίον της... απιστίας αν πει ότι βαράνε μέχρι και 90% τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Είναι ολόκληρο ρεπερτόριο αυτά τα νοσήματα.

Απάτησες! Καλώς έπραξες. Αν το έκανες χωρίς προφυλακτικό, πήγες στον γιατρό; Κακώς έπραξες, αν όχι.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο φτωχός σύζυγος απατά την πλούσια γυναίκα του